Skip to main content

CELEBS

Παύλος Σταματόπουλος: «Tο gossip δεν θα πεθάνει ποτέ»

Τα νούμερα τηλεθέασης τόνισε ότι είναι εργαλείο της δουλειάς τους


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για την τηλεόραση του... σήμερα μίλησε ο Παύλος Σταματόπουλος σε μία αποκαλύπτική συνέντευξη που παραχώρησε στη Real λέγοντας αρκετές αλήθειες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Πώς είδες το κόψιµο του «Spata Live»;

«Παρακολούθησα την ηµέρα της ανακοίνωσης και, επειδή τα ξέρω τα παιδιά και προσωπικά, γνωρίζω πόσο αγαπούν αυτό που κάνουν. Θεωρώ απλώς ότι δεν δόθηκαν περιθώρια για κάποιες αλλαγές και πως η εκποµπή θα µπορούσε να παραµείνει µέχρι το τέλος της σεζόν και να δοκιµάσει νέα πράγµατα. Από την άλλη, είναι αυτό που έλεγα πριν, ότι όταν έχεις µια οµάδα µε νέους συνεργάτες τα πράγµατα ξεφεύγουν στον αέρα. Στην τηλεόραση δεν ισχύει αυτό που λένε πολλοί, ότι εµείς λέµε αλήθειες. Υπάρχουν συγκεκριµένοι κανόνες και δεν µπορείς να πεις τα πράγµατα ως έχουν, για πολλούς και κατανοητούς λόγους. Κατά τη γνώµη µου, λοιπόν, η απειρία συνεργατών έφερε την εκποµπή σε δύσκολη θέση και ο κόσµος δεν κατάφερε να κατασταλάξει στο συγκεκριµένο πρόγραµµα. Εγώ θεωρώ ότι θα µπορούσαν να εξαντλήσουν τη σεζόν για την τιµή των όπλων».

Παρακολουθείς τον ανταγωνισµό;

«Είναι η δουλειά µου, γι’ αυτό και παρακολουθώ τις άλλες εκποµπές και τα νούµερα τηλεθέασης. Είναι εργαλείο δουλειάς. Η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου απέκτησε ένα µεγαλύτερο ενδιαφέρον πια. Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρος νικητής φέτος. Αυτό είναι ευχάριστο, γιατί µπορεί κάθε εκποµπή να φαίνεται ίδια, αλλά έχει διαφορετική οπτική και δράση µέσα στο πλατό».

Πιστεύεις ότι το gossip πουλάει ακόµα;

«Θεωρώ, σε αντίθεση µε άλλους, ότι το gossip δεν θα πεθάνει ποτέ. Είναι στη φύση του ανθρώπου να σχολιάζει και να κρίνει ό,τι βλέπει. Είµαστε µια ψυχαγωγική εκποµπή και ασχολούµαστε µε θέµατα gossip. Ακόµα και δελτία ειδήσεων και πολιτικές εκποµπές έχουν εντάξει παραπολιτικά θέµατα. Εµείς, το αντιµετωπίζουµε σχετικά ελαφρά, µε χιούµορ και δεν µπαίνουµε πολύ µέσα στο θέµα. Εκτός αν είναι κάτι που αφορά µεγάλη µερίδα κόσµου - και πάλι προσπαθούµε να του δώσουµε την έκταση που του αρµόζει», είπε στη real ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός