Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: Έχει κι αυτή καθημερινά προβλήματα!

Διάβασε τι παραδέχθηκε πρόσφατα σχετικά με τα παιδιά της...



Μπορεί να είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του πλανήτη, και να διαφημίζει με την πρώτη ευκαιρία την οικογενειακή της ευτυχία και την άψογη σχέση της με τα παιδιά της, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Gwyneth Paltrow είναι όντως μία μητέρα όπως όλες οι άλλες, ειδικά έπειτα από την τελευταία της δήλωση.

Η διάσημη ηθοποιός λοιπόν, μιλώντας για τα παιδιά της είπε το εξής: «Γίνομαι πολύ κακιά όταν θα πρέπει να βοηθήσω τα παιδιά μου στα μαθηματά τους. Και ενώ η κόρη μου είναι πολύ υπεύθυνη και πάντα διαβάζει μόνη της, με το γιο μου γίνεται μάχη», εξομολογήθηκε!

Όπως λοιπόν αντιλαμβάνεστε, δεν είστε μόνο εσείς που χάνετε την υπομονή σας με τέτοιες καταστάσεις. Βέβαια η Gwyneth μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να βάλει κάποιον άλλο να διαβάσει τα παιδιά της, αλλά λέμε τώρα!

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.