Skip to main content

CELEBS

Charlize Theron: Μιλάει για πρώτη φορά για τον λόγο του χωρισμού της από τον Sean Penn!

Γιατί έπεσαν τίτλοι τέλους στη σχέση τους;



 

Η Charlize Theron και ο Sean Penn είναι το ζευγάρι για το οποίο όλοι μιλούσαν πριν από λίγοκαιρό, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι όταν χώρισαν ξαφνικά και κανείς δεν κατάλαβε ακριβώς το γιατί.

Κάποιοι έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, κάποιοι για συνεχείς τσακωμούς ανάμεσα τους, άλλοι για προβλήματα λόγω απόστασης. Πάντως κανένας από τους δύο ηθοποιούς δεν δήλωσε το παραμικρό για τη σχέση και τον χωρισμό τους.

Και τωρα η Charlize είναι αυτή που σπάει πρώτη τη σιωπή της μιλώντας για τον διάσημο ηθοποιό, εξηγώντας ότι το παρασκήνιο του χωρισμού τους δεν είναι τελικά όσο δραματικό φανταζόμασταν.

Στο τεύχος Απριλίου του Wall Street Journal magazine, η 40χρονη star μιλά για πρώτη φορά για αυτή τη σχέση και τον χωρισμό της με τον 55χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Γενικά, έχουμε την τάση να δραματοποιούμε τις καταστάσεις. Και, όταν ακούμε ότι μια σχέση τελείωσε, υποθέτουμε ότι από πίσω κρύβεται μια τρελή ιστορία, ένα τεράστιο δράμα» σχολίασε αρχικά, ξεκαθαρίζοντας πως «Ήμασταν σε μια σχέση και κάποια στιγμή απλά δεν μας έβγαινε άλλο. Και αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Αυτό είναι όλο».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις φήμες ότι ο Sean Penn επρόκειτο να υιοθετήσει τον γιο της, Jackson. «Η σχέση μας ήταν ακόμα σε πολύ αρχικό στάδιο και αυτές οι φήμες, ότι ο Sean θα υιοθετούσε τον Jackson, δεν ήταν σε καμία περίπτωση αληθείς. Αυτή δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις σε λίγους μήνες. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε ένα παιδί» είπε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μαρίνα Βερνίκου: Οι λαμπερές παρουσίες στη φιλανθρωπική της δημοπρασία!

Τα εγκαίνια της 6ης φιλανθρωπικής δημοπρασίας έργων τέχνης της Creaid

CELEBS

Διονύσης Παπανδρέου: Το βιογραφικό και το Instagram του νεαρού ηθοποιού

Η ηλικία, το ύψος και η καταγωγή του «Φίλιππου» από τη Γη της Ελιάς

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.