Skip to main content

CELEBS

Brad Pitt: Σκάνδαλα στο Hollywood!

Η είδηση που δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε...



Στον χώρο της showbiz από ειδήσεις επιστημονικής φαντασίας καλά πάμε! Και ο Brad Pitt που είναι ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Hollywood έχει πέσει αρκετές φορές θύμα τους.

Εχθές είχαμε την φήμη σύμφωνα με την οποία ο Brad έχει ...ξελογιαστεί με την 23χρονη Cara Delevingne, με την οποία θέλει διακαώς να συμπρωταγωνιστήσει στη νέα του ταινία, κι από κει και πέρα ό,τι ήθελε προκύψεοι. Φυσικά εννοείται ότι η συγκεκριμένη φήμη συνοδεύεται από σχόλια για την Angelina, η οποία υποτίθεται πως είναι έξαλλη.

Σήμερα, λοιπόν, μάθαμε κάτι ακόμα πιο κουλό, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Pitt παραλίγο να αποκτήσει παιδί, αλλά όχι με την Jolie, ούτα καν με την πρώην σύζυγο του Jennifer Aniston, αλλά με την καλή του φίλη Melissa Etheridge.

Η διάσημη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ο Brad Pitt παραλίγο και θα ήταν ο πατέρας του δικού της παιδιού. Η σταρ έψαχνε για δότη σπέρματος, όταν ο τότε καλός της φίλος Brad Pitt προθυμοποιήθηκε. Το δίλημμα ήταν μεγάλο, απλώς η σταρ γνωρίζοντας το πόσο πολύ ήθελε να γίνει μπαμπάς δεν ήθελε να του στερήσει το δικαίωμα αυτό. Η Melissa ήταν ήδη παντρεμένη οπότε το παιδί θα είχε το σύζυγό της ως πατέρα και όχι τον... Brad.

H τραγουδίστρια έχει πλέον δύο παιδιά στην εφηβεία τα οποία γνωρίζουν τη λεπτομέρεια αυτή και πολύ συχνά σχολιάζουν το πόσο όμορφα θα ήταν αν ο ηθοποιός ήταν ο πραγματικός τους μπαμπάς.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.