Skip to main content

CELEBS

Φρύνη Βλάχου: «Το τραγούδι είναι το μεγάλο μου πάθος»

Ήθελε να... πετάξει σε πιο δύσκολους ουρανούς


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Mία από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες η Φρύνη Βλάχου παραχώρησε συνέντευξη στο zougla.gr, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για το μεγάλο της πάθος με τη μουσική.

"Από πολύ μικρή ένιωσα την ανάγκη να ασχοληθώ με τη μουσική, ωστόσο άργησα να εξωτερικεύσω τη θέλησή μου να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτήν. Μέχρι κάποια ηλικία πίστευα ότι η κομμωτική θα ήταν το επάγγελμα που θα ακολουθούσα ωστόσο μέσα μου με έτρωγε το σαράκι της μουσικής. 

Το ένστικτό μου με οδήγησε να κυνηγήσω το όνειρό μου. Σύμμαχους σε αυτήν την προσπάθειά μου βρήκα την οικογένειά μου κι έτσι σιγά σιγά έκανα τα πρώτα μου βήματα στο τραγούδι.

Ξεκίνησα να εργάζομαι επαγγελματικά στην Πάτρα όπου μεγάλωσα. Οι επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων με τους οποίους συνεργάστηκα με πίστεψαν και μου έδωσαν την ευκαιρία να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα και γι’ αυτό τους ευχαριστώ.

Όμως ήθελα να εξελιχθώ και να ανοίξω τα φτερά μου να πετάξω σε ουρανούς πιο δύσκολους. Κι έτσι το πείσμα μου και η αγάπη μου για τη μουσική με έφερε εδώ στην Αθήνα, όπου είχα την τύχη να δουλέψω δίπλα σε καταξιωμένους τραγουδιστές, όπως ο Σταμάτης Γονίδης, με τον οποίο εργάζομαι τώρα στο Frangelico. Eπίσης έχω εργαστεί στο πλευρό των Νίκου Οικονομόπουλου, Νίκου Βέρτη, Πάνου Κιάμμου και άλλων γνωστών τραγουδιστών" ανέφερε χαρακτηριστικά

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου