Skip to main content

CELEBS

O James Franco θέλει να μας τρελάνει!

Οι τελευταίες δηλώσεις του ηθοποιού αναστατώνουν το Hollywood...



Ο James Franco έκανε μια απόπειρα να αποσαφηνίσει την σεξουαλικότητά του, αλλά μας μπέρδεψε. Το σίγουρο είναι ότι βρήκε τρόπο να μας τρελάνει και να μας τρολάρει.

Συγκεντρώνοντας πολλές ιδιότητες στο πρόσωπό του – ηθοποιός, σκηνοθέτης, συγγραφέας, ποιητής και καθηγητής πανεπιστημίου – προφανώς αντιλαμβάνεται πιο… περίπλοκα τα πράγματα και τις έννοιες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, που παραχώρησε στο περιοδικό «Rolling Stone» ρωτήθηκε για τις φήμες γύρω από τον σεξουαλικό του προσανατολισμό – κάτι που τον τελευταίο καιρό θεωρείται πολύ της μόδας – κι εκείνος απάντησε:

«Ένα από τα καλά γύρω από όλη αυτή τη φημολογία, είναι ότι στην ουσία λειτουργεί ως πέπλο», εννοώντας ότι λειτουργεί ελεύθερα.

Η αλήθεια είναι ότι ο James Franco έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θέμα της ομοφυλοφιλίας και έχει αρχίσει διάφορα project. Το γιατί, το εξηγεί ο ίδιος: «Όταν σπούδαζα στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα ήταν το queer cinema. Οι straight, ετεροκανονικές ιστορίες καλύπτουν σε βαθμό αηδίας όλες τις ταινίες, τις εκπομπές, τη διαφήμιση, βρίσκονται παντού. Θεωρώ ότι είναι υγιές να δουλεύεις με τρόπο που διαταράσσει και αμφισβητεί αυτό το κατεστημένο και παρουσιάζει άλλες οπτικές. Αυτό θα έπρεπε να κάνει ένας καλλιτέχνης».

Αλλά δεν σταματάει εδώ! Έκανε ένα βήμα πιο πέρα και με τον πιο σατιρικό τρόπο, προσπάθησε να μας δώσει να καταλάβουμε αν τελικά είναι straight ή gay! Το μόνο που κατάφερε είναι να μας μπερδέψει…

Τι έκανε λοιπόν; Έναν διάλογο μεταξύ του gay Franco και του straight Franco και την οποία δημοσίευσε το περιοδικό «FourTwoNine».

Εκεί αναφέρεται: «Είμαι gay στην τέχνη μου και straight στη ζωή μου. Βέβαια, είμαι επίσης gay στη ζωή μου, μέχρι το σημείο της συνουσίας – εκεί μπορείς να πεις ότι είμαι straight.  Οπότε φαντάζομαι ότι εξαρτάται από το πώς ορίζεις την ομοφυλοφιλία. Αν σημαίνει με ποιον κάνεις σεξ, υποθέτω ότι είμαι straight. Παλιά η ομοφυλοφιλία καθοριζόταν από τον τρόπο συμπεριφοράς όχι από το με ποιον κάνεις σεξ. Οι ναύτες γα…σαν άντρες όλη την ώρα, αλλά όσο ήταν αρρενωποί δεν θεωρούνταν gay».

Σίγουρα μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη