Skip to main content

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Θέλει να υιοθετήσει ένα προσφυγόπουλο

Κατακεραυνώνει την εκκλησία


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «YOU»  παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, αποκαλύπτοντας πως θέλει να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένεια της, υιοθετώντας ένα προσφυγόπουλο.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της:

Βλέποντας την Ελλάδα να έχει καταντήσει το τελευταίο διάστημα ένας απέραντος καταυλισμός τι αισθάνεσαι;

Απόγνωση. Πάντα ήμουν ευαισθητοποιημένη για κοινωνικά ζητήματα πόσο μάλλον τώρα. Όταν γίνεσαι και γονιός αυτή η ευαισθησία ενισχύεται. Ο καθένας μπορεί από την πλευρά του να βοηθήσει. Εγώ γενικά προσπαθώ, όπου μαζεύουν πράγματα να είμαι εκεί με τον Μάξιμο, γιατί του έχω εξηγήσει τα πάντα γι’ αυτή την ιστορία και θέλω να ξέρει τι συμβαίνει.

Είχες πει ότι θα ήθελες να υιοθετήσεις ένα παιδί, θα έπαιρνες προσφυγόπουλο;

Εννοείται πως θα το ήθελα αν αυτό ήταν εφικτό.

Τι θεωρείς ότι πρέπει να γίνει;

Το φοβερό είναι ότι το μπαλάκι έχει πέσει σ’ εμένα και σ’ εσένα και οι άνθρωποι που πρέπει να δράσουν αποφασιστικά… σφυρίζουν αδιάφορα! Η Ευρώπη ξεχνά τις ευθύνες της για τις πολιτικές πολέμου και η Ε.Ε. οπισθοδρομεί στραγγαλίζοντας τα ανθρώπινα δικαιώματα. Έτσι ενισχύονται ο ρατσισμός και η ξενοφοβία. Ακούμε ανθρώπους γύρω μας να εκφράζουν ακραία ρατσιστικές απόψεις. Τρομάζω με τις διαστάσεις που έχει πάρει το φαινόμενο αυτό. Φυσικά και η Ελλάδα είναι θύμα αυτής της ιστορίας. Την ώρα που οι γειτονικές χώρες κρατούν τα σύνορα τους κλειστά, η ίδια η Ελλάδα είναι εξαθλιωμένη από τις ανάλγητες πολιτικές. Πολλοί Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας και είναι προφανές ότι και αυτούς χρειάζεται να βοηθήσουμε. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Έλληνες γνωρίζουν τι πάει να πει προσφυγιά. Η γιαγιά μου ήρθε 9 χρόνων από την Σμύρνη με μια βάρκα. Ήταν πολύ εύπορη και έχασε τα πάντα. Ξεκίνησε στην Κρήτη από το μηδέν.

Αισθάνεσαι ότι η Εκκλησία είναι απούσα;

Σαφέστατα αλλά και πότε ήταν παρούσα; Δεν έχω και την καλύτερη άποψη.

Πιστεύεις;

Στην οργανωμένη θρησκεία δεν έχω καμία πίστη. Είναι στολισμένες όλες οι εκκλησίες με αμύθητους θησαυρούς που στοιχίζουν περιουσίες και μου προκαλεί ανείπωτη θλίψη ότι κάποιοι φυλάνε τον πλούτο σε εκκλησίες αντί να βοηθήσουν τον κόσμο να ζήσει. Πρόκειται για χειρίστου είδους απανθρωπιά.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.