Skip to main content

CELEBS

Η συγκινητική εξομολόγηση της Γωγώς Μαστροκώστα για τη μάχη της με τον καρκίνο!

Από που έπαιρνε δύναμη;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης η Γωγώ Μαστροκώστα η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη «μάχη» της με τον καρκίνο και τις επιπτώσεις που είχε η ασθένεια στον τρόπο με τον οποίο βίωσε την μητρότητα.

«Εγώ δεν κατάφερα να δω κάτι καλό μέσα από αυτή την ιστορία, ούτε να πω ότι με άλλαξε σαν άνθρωπο και πλέον θεωρώ πως η ευτυχία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Πάντα το πίστευα αυτό για την ευτυχία, συγγνώμη», είπε αρχικά η γυμνάστρια-σχεδιάστρια ρούχων και συμπλήρωσε:

«Το μόνο καλό είναι ότι μπορώ να βοηθάω άλλες γυναίκες, ακόμα και μόνο με την εικόνα μου. Κι εγώ έπαιρνα δύναμη όταν έβλεπα ότι η Κάιλι Μινόγκ το είχε ξεπεράσει».

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.