Skip to main content

CELEBS

Κanye West: Home Sweet Home!

Το διάσημο ζευγάρι επιστρέφει στην έπαυλη του και το διαφημίζει...



Το καλό όταν είσαι πάρα πολύ πλούσιος είναι ότι ακόμα κι αν για κάποιον λόγο δεν μπορείς να μείνεις στην έπαυλη σου, μπορείς να πας σε ξενοδοχείο, στην έπαυλη ενός φίλου σου ή οπουδήποτε σου αρέσει στον πλανήτη, γενικώς.

Έτσι κι ο Kanye West με την Kim Kardashian που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν για τρία ολόκληρα χρόνια το σπίτι της λόγω ολικής ...ανακαίνισης, έμειναν στην τεράστια βόλα της Kris Jenner και είχαν βολευτεί εκεί, μέχρι που οι εργασίες ολοκληρώθηκαν και η μεγάλη ώρα της επιστροφής έφτασε.

Το διάσημο ζευγάρι έπεστρεψε στο σπίτι του λοιπόν και ο ράπερ φρόντισε να το ανακοινώσει δημοσίως, δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

Aρκετοί βέβαια λένε ότι η επιστροφή αυτή θα είναι προσωρινή καθώς η τηλεπερσόνα έχει αποφασίσει να πουλήσουν το συγκεκριμένο σπίτι για να αγοράσουν κάτι ακόμα μεγαλύτερο! Λαμβάνοντας υπόψη μας την μεγαλομανία τους δεν μπορούμε να πούμε ότι μας κάνει ιδιαίτερη εντύπωση...

364_b90516e0-6ce0-4fce-a1d0-2d722f2eade4_9fabd.jpg

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς