Skip to main content

CELEBS

Μαρία Κορινθίου: Θέλει να κάνει δεύτερο παιδί;

Η μικρή της το ζητάει


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το ενδεχόμενο να χαρίσει ένα αδελφάκι στην κόρη της που όπως έχει εκμυστηρεύτηκε της το ζητάει επίμονα μίλησε η Μαρία Κορινθίου.

«Η Ισμήνη ζητάει αδελφάκι επίμονα, εκνευριστικά και καταπιεστικά. Δεν αισθάνομαι έτοιμη να κάνω ξανά παιδί. Άφησα πολλές δουλειές συνειδητοποιημένα και δεν σήκωνα κουβέντα. Εκείνη τη στιγμή που έλεγα “όχι” ήθελα τη δουλειά, αλλά ήξερα ότι προτεραιότητα δεν μπορεί αν είναι τίποτα άλλο παρά η Ισμήνη», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο «Celebrity Life Game».

Μάλιστα δεν έκρυψε το γεγονός ότι τώρα που μεγάλωσε η Ισμήνη, τα πράγματα είναι πιο εύκολα.

«Από τη στιγμή που πήγε πρώτη δημοτικού και πια είναι ένα μικρό κοριτσάκι που μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να το αφήσω και δύο ώρες παραπάνω με τη γιαγιά, με τον παππού, με τον Γιάννη, δεν θα έχει πρόβλημα. Αυτό σημαίνει  ότι τώρα είπα “άντε τώρα να δουλέψω” γιατί η δουλειά μου είναι για εμένα κάτι πολύ αναζωογονητικό, γεμίζω με τη δουλειά, μου αρέσει αν δουλεύω. Οπότε, αν πάρω την απόφαση αυτή τη στιγμή, θα πρέπει να τα αφήσω όλα αυτά» επισήμανε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.