Skip to main content

CELEBS

Πέγκυ Ζήνα: «Έχω "φάει" πολλές απορρίψεις και δεν με ενόχλησαν»

Τι είπε για τον... κακό Θεοφάνους;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα του «X-Factor» η εκ των κριτών του μουσικού τηλεπαιχνιδιού, Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε στην εφημερίδα Αγορά αποκαλύπτοντας τον ρόλο που θα έχει.

-Αν υποθέσουμε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους θα είναι ο «κακός» της υπόθεσης, εσύ τι ρόλο θα κρατήσεις;

Ο Γιώργος δεν είναι κακός στην κριτική του, έχει πάντα επιχειρήματα για όσα λέει, απλά κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο απότομος. Ίσως δεν φιλτράρει τα λόγια του, αλλά σίγουρα έχει μουσικές γνώσεις, παιδεία και μεγάλη εμπειρία τόσα χρόνο στο χώρο. Εγώ θα ήθελα να είμαι δίκαιη, χρήσιμη και ευγενής στην κριτική μου, ενώ στις οντισιόν είμαι λίγο πιο ελαστική επειδή κάποιοι παράγοντες, όπως η κούραση και η ορθοστασία, μπορούν να επηρεάσουν την φωνή των παιδιών. Για να καταλάβεις τι εννοώ, υπάρχουν παίκτες που μπορεί να περιμένουν μέχρι και 12 ώρες μέχρι να εμφανιστούν μπροστά στην κριτική επιτροπή για 1,5 λεπτό. Εγώ που είμαι επαγγελματίας δεν θα ήταν το καλύτερο μου να αποδώσω όπως θα  ήθελα μέσα σε 1,5 λεπτό με τόση κούραση κι αγωνία. Αυτό μου δίνει ένα άλλοθι για να δίνω περισσότερες ευκαιρίες στα παιδιά στην πρώτη φάση του «Χ-Factor».

-Εσύ που παιδεύτηκες πολύ μέχρι να γίνεις πρώτο όνομα, με κριτικές και πόρτες που δεν άνοιγαν, βλέπεις στα μάτια αυτών των παιδιών την Πέγκυ στο ξεκίνημα της;

Φυσικά την βλέπω και θέλω να μάθω στα παιδιά να μην επηρεάζονται από μια κακή κριτική. Έχω «φάει» πολλές απορρίψεις και δεν με ενόχλησαν. Θέλω να το φωνάξω αυτό στα παιδιά αλλά και στους μεγαλύτερους σε ηλικία παίκτες που έρχονται να κυνηγήσουν το όνειρο τους. Το να σε απορρίψουν για το 1,5 λεπτό που εμφανίστηκες στο παιχνίδι δεν σημαίνει τίποτα απολύτως για την καριέρα σου.

-Έχει συμβεί κάτι στις οντισιόν που σε άγγιξε πολύ;

Έχω μια αγωνία κι ένα χτυποκάρδι για όλους, αλλά συγκινούμαι πολύ όταν κάποιο από τα παιδιά αφιερώνει το τραγούδι που μας λέει σε κάποιον δικό του που έχασε πρόσφατα. Μπορώ να νιώσω αυτόν κόμπο στον λαιμό τους. Όλα αυτά με αγγίζουν βαθιά μέσα μου.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.