Skip to main content

CELEBS

Brangelina: Oι φήμες για χωρισμό οργιάζουν ξανά!

Ποιος είναι ο λόγος αυτή τη φορά;



Kαι μετά από ένα μικρό διάλειμμα λίγων ημερών, επιστρέφουμε στην κανονίκη ροή του προγράμματος μας που δεν είναι άλλο από το «διαζύγιο» του Brad Pitt και της Angelina Jolie.

Τα διεθνή Μέσα είχαν καμιά βδομάδα να γράψουν κάποια είδηση σύμφωνα με την οποία το ζεύγος Pitt - Jolie παίρνει χωριστούς δρόμους στη ζωή του και δεν γινόταν να μην επιστρέψουν άμεσα απτόητα.

Έτσι λοιπόν η νέα φήμη θέλει το διάσημο ζευγάρι να παίρνει διαζύγιο μετά από απόφαση του Brad, αφού δεν αντέχει λέει άλλο το πολύ αδύνατο κορμί της συζύγου του. Μα καλά τώρα το είδε αυτός;

Μάλιστα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Brad Pitt επειδή την αγαπάει είναι διευθετημένος να την χωρίσει προκειμένου να την ...ταρακουνήσει.

Aπό την άλλη βέβαια άτομα από το στενό τους περιβάλλον έχουν σπεύσει να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους τονίζοντα ότι το ζευγάρι δεν έχει κανένα πρόβλημα και κανέναν απολύτως σκοπό να χωρίσει.

Ραντεβού την άλλη εβδομάδα για την συνέχεια του σήριαλ...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός