Skip to main content

CELEBS

Ben Affleck: Με ποια διάσημη ηθοποιό φημολογείται πως είναι ζευγάρι;

Ξανθιά, κούκλα και ...φρεσκοχωρισμένη!



Και οι δύο χώρισαν το τελευταίο διάστημα. Ο μεν Ben Affleck πήρε διαζύγιο από την σύζυγό του Jennifer Garner, ενώ η καλλονή από τη Ν.Αφρική, έφυγε από τη σχέση της με τον Sean Penn.

Όλα δείχνουν «κατάλληλα» για τους δύο πρωταγωνιστές να συνάψουν σχέση, καθώς το…πεδίο είναι ελεύθερο. Σύμφωνα λοιπόν με το εξώφυλλο του το αμερικανικού περιοδικού ΟΚ! ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η Charlize Theron, φλέρταραν έντονα στο πάρτι μετά τα φετινά Οσκαρ και πλέον είναι μαζί.

«Έχουν απίστευτη χημεία. Ήρθε η ώρα να εκφράσουν το πάθος που υπάρχει ανάμεσά τους εδώ και χρόνια» αποκάλυψε πηγή από το περιβάλλον τους στο περιοδικό. Και οι δύο όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν θέλουννα προχωρήσουν βιαστικά, για αυτό και δεν έχουν κάνει κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Λέτε να επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα ή πρόκειται για νεώτερες φήμες του Hollywood; Το βέβαιο είναι πως οι δύο τους δείχνουν ιδιαίτερα ταιριαστοί.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.