Skip to main content

CELEBS

Cameron Diaz: Μας συγκίνησε πολύ!

Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση για τον σύζυγο της...



Αν και έχει υπάρξει ζευγάρι με  πολλούς ωραίους άνδρες, η Cameron Diaz όμως δεν έχει πλέον μάτια για άλλον, πέρα από τον σύζυγό της, Benji Madden.

Αυτό ακριβώς δήλωσε και πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε για τις προηγούμενες σχέσεις της κατά τη διάρκεια συνέντευξής της σε ραδιοφωνική εκπομπή: «Τίποτα από όλα αυτά δεν έχει σημασία τώρα που έχω τον σύζυγό μου. Ούτε που θυμάμαι τίποτα από όλες αυτές τις σχέσεις. Και αυτό είναι το σημαντικό. Έτσι είναι που καταλαβαίνεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπός σου. Γιατί, μετά από αυτόν, δεν υπάρχουν πλέον συγκρίσεις.

Μάλιστα, αποκάλυψε σχετικά με τη γνωριμία τους: «Όταν τον είχα δει για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι είναι πολύ σέξι. Αλλά δεν ήμασταν στον ίδιο κύκλο, δεν ήξερα τίποτα για αυτόν. Μετά τον είδα ξανά ένα χρόνο αργότερα και σκέφτηκα πάλι ότι μου αρέσει. Και, τελικά, η φίλη μου η Nicole Richie , που είναι παντρεμένη με τον Joel Madden, ο οποίος είναι αδερφός του Benji, με ρώτησε μια μέρα αν θα μπορούσε να έρθει και ο αδερφός του άντρα της σε ένα barbecue party στο σπίτι μου. Εγώ φυσικά της είπα ναι (χωρίς να ξέρω ποιος είναι ο αδερφός του Joel) και, όταν τελικά άνοιξε η πόρτα και είδα τον Benji στο σπίτι μου σκέφτηκα “Εσύ; Εσύ!”».

Όσο για τον αληθινό έρωτα, η 43χρονη ηθοποιός σχολίασε: «Όταν σου συμβεί, το καταλαβαίνεις. Ξέρεις ότι “αυτό που ζω τώρα είναι πραγματικό”. Και αυτό είναι ο αληθινός έρωτας. Αυτό είναι δέσμευση και αφοσίωση. Απλά ξέρεις ότι αυτός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο θέλεις να χτίσεις τη ζωή σου. Όλα τα υπόλοιπα χάνονται μπροστά του».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.