Skip to main content

CELEBS

Η αποκάλυψη του Χαλακατεβάκη για τον Βλάση Μπονάτσο: «Μοίραζε τα λεφτά του στον κόσμο»

Πως χαρακτήρισε τους "Απαράδεκτους";


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος μίλησε για τους «Απαράδεκτους», αλλά και για την σχέση του με τον Βλάσση Μπονάτσο.

«Οι Απαράδεκτοι ήταν ένα μπαμ της ιδιωτικής τηλεόρασης, το οποίο ήταν απρόσμενο και δεν είχα συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει. Εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί σε μια θεατρική παράσταση, με την Δήμητρα, τον Σπύρο, τον Βλάσση. Ο Σπύρος και η Δήμητρα κουβέντιαζαν τότε για να γίνει αυτή η σειρά και σε κάποια στιγμή μου είπαν κι εμένα και φυσικά δέχτηκα με μεγάλη χαρά.

Με τον Βλάσση ήμασταν πολύ φίλοι, σε όλους μας λείπει. Μας λείπει η τρέλα του, ήταν πάρα πολύ ευαίσθητος, πάρα πολύ κουβαρντάς, πράγματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Θυμάμαι φεύγαμε από το θέατρο και ότι λεφτά είχε, τα μοίραζε. Τον περιμένανε διάφοροι και μοίραζε, μοίραζε, μοίραζε. Ήταν πολύ δοτικός και τον είχαν εκμεταλλευτεί από ένα σημείο και μετά. Ακόμα τον αγαπώ, σαν να είναι εδώ, δίπλα μου», ανέφερε ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου