Skip to main content

CELEBS

Διονύσης Αλέρτας: «Ήμουν σε κώμα για 5 μήνες. Είναι θαύμα που δεν έμεινα ανάπηρος»

Δεν μετανιώνει για τις γυμνές φωτογραφίσεις του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Διονύσης Αλερτάς σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο MAN-IFESTO της εκπομπής Join Us του ΣΚΑΙ μίλησε για τις γυμνες φωτογραφίσεις του, τα τατουάζ του, για την κόντρα του με τον Πετρετζίκη, καθώς και για το σοβαρό ατύχημα που είχε όταν ήταν 18 ετών.

Δες τι είπε ο pastry chef

Για το πρώτο του τατουάζ:

To πρώτο μου τατουάζ το έκανα στο χέρι για μια κοπέλα. Ήμουν 24 χρόνων. Μέχρι τότε ήμουν πολύ κατά των τατουάζ. Δεν τα γούσταρα μία. Και είπα «πώς θα αποτυπώσω πόσο πολύ την αγαπάω;». Και έκανα τατουάζ. Μετά από ένα χρόνο το έσβησα γιατί ξενέρωσα. 

Για τις γυμνές φωτογραφίσεις:

Έχω κάνει τρεις γυμνές φωτογραφίσεις. Το έκανα πάνω στον χαβαλέ αλλά δεν τις ξαναβλέπω. Τις έκανα και δεν μετανιώνω.

Για τον Σπαλιάρα:

Αν θες να προβληματιστείς βλέπεις ειδήσεις, δεν διαβάζεις αυτά που λέω εγώ. Δεν είμαι ο Σπαλιάρας της μαγειρικής. Ο Σπαλιάρας είναι μύθος. Respect.

Για το Πρωινό:

Είμαι καλά στο Πρωινό οπότε δεν χρειάζεται να πάω και αλλού. Μη γίνω και μαιντανός. Ο Γιώργος γουστάρει τα καφριλίκια μου. Η Φαίη με μαλώνει καμιά φορά, δηλαδή λέει «τι γράφεις, τι λες». Αλλά τους ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια που μου έχουν δώσει. Δεν είμαι αχάριστος.

Για την κόντρα του με τον Άκη Πετρετζίκη:

Απλά προστάτεψα το επάγγελμα του ζαχαροπλάστη με του μάγειρα. Η ζαχαροπλαστική είναι ζαχαροπλαστική και η μαγειρική είναι μαγειρική. Μια εφημερίδα μου πρότεινε να κάνω ένα γύρισμα με τον Άκη και εκείνος να κάνει τον ζαχαροπλάστη στο μαγαζί μου. Εγώ στην ουσία δεν τσακώθηκα με τον Πετρετζίκη, αλλά με τους δημοσιογράφους. Στην Ελλάδα έχουμε μπερδευτεί. Όλοι τα κάνουμε όλα. Και στο facebook το έγραψα λίγο πιο χύμα. Δεν μετάνιωσα καθόλου που το έκανα.

Για το ατύχημα που είχε στα 18:

Στα 18 χτύπησα πολύ σοβαρά με μηχανή. Έκανα έξι μήνες να περπατήσω. Όταν πίνεις 8 ώρες συνεχόμενα αλκοόλ και μετά οδηγείς μπορεί να πέσεις. Χτύπησα πολύ και ήμουν σε κώμα για 4-5 μήνες. Δεν συνειδητοποίησα πόσο σοβαρά ήμουν χτυπημένος. Απλά δεν το έβαλα κάτω. Μπορεί να μην δουλεύει πολύ καλά το χέρι, να μην ακούω από το ένα αυτί, να κουτσαίνω λίγο, αλλά δεν τρέχει τίποτα. Είναι θαύμα που δεν έμεινα ανάπηρος.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

Προτεινόμενα

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.