Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton: Τι δουλειά έχει στο Taj Mahal;

Η παράλογη απαίτηση του Παλατιού από την κυβέρνηση της Ινδίας...



Εδώ και αρκετά χρόνια η μεγάλη δημοτικότητα της Kate Middleton έχει οδηγήσει την βρετανική κοινή γνώμη στο να συνδέσει με κάποιο τρόπο την Δούκισσα του Cambridge με την πρόωρα χαμένη πριγκίπισσα Nταϊάνα, τόσο ώστε και το Παλάτι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο έχει προσαρμοστεί σε αυτό το δεδομένο.

Έτσι οι περιστάσεις που η Kate συμπεριφέρεται, ντύνεται και ...ποζάρει σαν τη μητέρα του συζύγου της είναι αρκετές και τώρα ετοιμάζεται για ακόμα μία ιστορική λήψη.

Η Δούκισσα θα ταξιδέψει με τον William μέχρι την Ινδία για τις πριγκιπικές τους υποχρεώσεις κι εκεί σκοπεύει να κάνει μία στάση από το Taj Mahal προκειμένου να φωτογραφηθεί ακριβώς όπως είχε κάνει η Νταϊάνα πριν πολύ καιρό.

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι αφού το μνημείο βρίσκεται στο στάδιο της συντήρησης και είναι καλυμμένο με σκαλωσιές. 'Ετσι, τα  τελευταία δημοσιεύματα θέλουν ανθρώπους του ζευγαριού να ζητούν απεγνωσμένα από τους Ινδούς να βγάλουν τις σκαλωσιές από το ιστορικό κτίριο ώστε να κάνουν τη δουλειά των φωτογράφων πιο εύκολη.

Αυτό όμως είναι σχεδόν αδύνατο, αφού οι εργάτες δουλεύουν σκληρά εδώ και μήνες και μία τέτοια κίνηση θα καταστρέψει όλα όσα έχουν κάνει ως τώρα. Οι συνεργάτες του ζευγαριού ζητούν επίμονα την αλλαγή αυτή αλλά μέχρι στιγμής τα «θέλω» τους δεν έχουν ανταπόκριση.

Ε, βρε παιδιά βγάλτε κι εσείς τη φωτογραφία με τις σκαλωσιές στο background, τι να κάνουμε τώρα...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.