Skip to main content

CELEBS

Lindsay Lohan: Παντρεύεται!

Ποιος είναι άνδρας που κατάφερε να της αλλάξει τη ζωή;



Λέγαμε χθες για τη Miley Cyrus, ότι είναι το ζωηρό κορίτσι της showbiz, ότι έπινε, ξενυχτούσε και κυκλοφορούσε ημίγυμνη και ξεχάσαμε την Lindsay Lohan, η οποία είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ έξαλλο κορίτσι της παγκόσμιας showbiz.

Ή μάλλον ήταν. Γιατί κι αυτή όπως η Miley πήρε ξαφνικά την απόφαση να νοικοκυρευτεί σε πλευρό ενός πολύ γοητευτικού άνδρα, του Ρώσου δισεκατομμυριούχου Egor Tarabasov.

Nαι, η Lindsay, σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκε την πρόταση γάμου που της έκανε ο καλός της, μαζί με ένα τεράστιο μονόπετρο, και οι δυο τους πρόκειται να ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Egor είναι 22 ετών και αναφέρεται ως Ρώσος κληρονόμος, ενώ γνωρίστηκε με την ηθοποιό πριν από περίπου 8 μήνες.

Το People είχε αναφέρει τον Μάρτιο πως ο Egor, ο οποίος είναι γιος μεγιστάνα επιχειρηματία στη Μόσχα, και η Lindsay, μετακόμισαν στο Λονδίνο και ξεκίνησαν τη συγκατοίκησή τους. Σχετική φωτό από τη μετακόμιση είχε ποστάρει και η Lohan.

Ο Egor έχει δική του επιχείρηση real estate και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως τα Χριστούγεννα τα πέρασε με την οικογένεια της Lohan, για να πάρει την "έγκριση". Το ζευγάρι ακόμη δεν έχει ανακοινώσει κάτι επισήμως, αλλά η 29χρονη ηθοποιός έχει κάνει την εμφάνισή της με το δαχτυλίδι σε 3-4 events μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Προτεινόμενα