Skip to main content

CELEBS

Ποια γυναίκα έπεισε τον Θοδωρή Μαραντίνη να συμμετέχει στο X Factor;

Δεν είναι η σύζυγός του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ο οποίος είναι εκ των κριτών του X Factor σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε ποια γυναίκα τον έπεισε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του συγκεκριμένου show.

Σίγουρα το μυαλό σας πήγε στη σύζυγό του, τη Σίσσυ Χρηστίδου. Κι όμως δεν είναι αυτή αλλά είναι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

«Η γνωριμία μας με την Άλκηστη έγινε την εποχή που η Σίσσυ εργαζόταν στον Alpha. Ουσιαστικά είχα πάει για να διαπραγματευτώ το συμβόλαιό της Σίσσυς στο οικονομικό κομμάτι και έτσι γνωριστήκαμε. Μάλιστα έχει να το λέει πως είμαι καλός διαπραγματευτής! Της Άλκηστης της αρέσει πολύ αυτό που κάνω και με είχε προσεγγίσει κι άλλες φορές στο παρελθόν για τηλεοπτικά project. Απλά εγώ δεν αισθανόμουν έτοιμος. Κάποια στιγμή είχα φοβία με την τηλεόραση και ήθελα να απέχω, διότι όλη αυτή η εκτόξευση της μπάντας και η προβολή της σχέσης μου με την Σίσσυ με μπλόκαρε. Έπρεπε να χαλαρώσω ώστε να μπω στην διαδικασία να κάνω την οποιαδήποτε συζήτηση. Λίγο πριν κάνουμε το ραντεβού με την Άλκηστη για το X Factor, αισθανόμουν έτοιμος να κάνω κάτι τηλεοπτικά. Ήταν το κατάλληλο timing, άλλα και ένα μουσικό project που μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ η διαδικασία και έχω εκπλαγεί ακόμα και από τον ίδιο μου τον εαυτό που αισθάνομαι τόσο άνετα. Είμαι ο εαυτός μου. Επίσης, το κλίμα ανάμεσα στους υπόλοιπους κριτές είναι πάρα πολύ καλό» είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής στο περιοδικό People.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.