Skip to main content

CELEBS

Kylie Jenner: Η πιο απαράδεκτη συμπεριφορά της showbiz!

Μικρή και σούπερ κακομαθημένη...



Τώρα εδώ που τα λέμε έχει έρθει η ώρα να παραδεχθούμε ορισμένα πραγματάκια. Όταν είσαι στο σπίτι σου, αραχτός στον καναπέ σου και τα διαβάζεις όλα αυτά στο ίντερνετ είναι εύκολο και να κρίνεις και να ...θάψεις και να κουτσομπολέψεις.

Αν όμως ήσουν κι εσύ κι εγώ και όλοι μας κόρες της οικογένειας Kardashian, κάτι που σημαίνει ότι θα είχαμε μεγαλώσει μέσα στα πλούτη, τις ανέσεις και όλα τα κομφόρ δεν ξέρεις πώς μπορεί να συμπεριφορόσουνα. Μέχρι εδώ καλά. Από κει και πέρα υπάρχει ένα όριο και όλα είναι πλέον θέμα ανατροφής.

Και η αλήθεια είναι πως για την Kylie Jenner το γνωρίζαμε ότι είναι τρομερά κακομαθημένη και ότι δεν ζει τη ζωή που ταιριάζει σε ένα 18χρονο κορίτσι. Μόνο που τα τελευταία δημοσιεύματα περιγράφουν καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να τις φανταστούμε. Γιατί σύμφωνα με αυτά η γνωστή τηλεπερσόνα είναι ένας πραγματικος τύρρανος για το υπηρετικό της προσωπικό.

Όπως διαβάζουμε ο κόσμος που πάει να δουλέψει στο σπίτι της παραιτείται λίγες μέρες αφού κανείς δεν αντέχει τους κακούς της τρόπους. H Κylie φημολογείται ότι μιλάει σε όλους απαίσια, ότι έχει παράλογες απαιτήσεις, ότι δεν τους αφήνει καν να κοιμηθούν με την ησυχία τους ενώ όταν έχει τα νεύρα της - κάτι που είναι συχνό φαινόμενο - ξεσπάει πάντα πάνω τους.

Μήπως λοιπόν να της πει κάποιος ότι εκτός από τις πλαστικές και τα ακριβά ρούχα μετράει και λίγο αυτό που έχει κάποιος μέσα του; Μήπως;


Διαβάστε επίσης

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»

CELEBS

Βασίλης Καρράς: Την Κυριακή θα γίνει το τρίμηνο μνημόσυνό του

Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατό του σπουδαίου τραγουδιστή

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»