Skip to main content

CELEBS

Leonardo DiCaprio - Rihanna: Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους;

Kανείς δεν μπορεί να βγάλει άκρη...



Πριν από λίγους μήνες η φήμη ότι ο Leonardo DiCaprio και η Rihanna είναι κάτι παραπάνω από απλοί φίλοι έκανε τον γύρο του κόσμου, αλλά πολύ γρήγορα οι δυο τους έκοψαν τις κοινές εξόδους και το πράγμα από τη μία στιγμή στην άλλη ξεχάστηκε.

Από τότε μεσολάβησαν πολλά και διάφορα: o Leonardo πήρε Όσκαρ, υποτίθεται πως έκανε σχέση με ένα 18χρονο μοντέλο της Victoria's Secret, ενώ η Rihanna βγήκε με τον Drake, γύρισε μαζί του ένα πολύ σέξι βιντεοκλίπ, ενώ οι κακές γλώσσες την ήθελαν να είναι ακόμη και έγκυος. Ό,τι να ναι, με λίγα λόγια.

Επειδή όμως με αυτά τα δύο παιδιά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις, ο DiCaprio και η RiRi έκαναν και πάλι την έκπληξη και εμφανίστηκαν ξανά από το πουθενά μαζί. Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που ο φακός των παπαράτσι καταφέρνει να τους αποθανατίσει παρέα, γιατί μέχρι τώρα απλώς ακούγαμε ότι έφτασαν και έφυγαν σε διάφορα events μαζί αλλά από φωτογραφικό υλικό τίποτα.

Οι δυο τους εντοπίστηκαν λοιπόν ανάμεσα στο κοινού του φετινού Coachella, του μεγάλου αμερικανικού φεστιβάλ όπου αυτή την περίοδο κυκλοφορεί η μισή showbiz, και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν πολύ διαχυτικοί ένας με τον άλλό. Ο Leo της μιλούσε συνέχεια στο αυτί κι εκείνη την κοιτούσε σαν χαζή.

Όπως δηλαδή θα τον κοιτούσαμε όλες μας αν μας μιλούσε στο αυτί.  Όσο για το τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα τους κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει. Περιμένουμε την επόμενη κοινό έξοδο για να βγάλουμε συμπέρασμα.

5713cd852200002900253b58_9aa10.jpeg

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.