Skip to main content

CELEBS

Αντώνης Ρέμος: Απαντάει αν θα ερμηνεύσει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελίδη

Έδωσε ξεκάθαρη απάντηση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Αντώνης Ρέμος σε πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη ρωτήθηκε για το αν τελικά θα ερμηνεύει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, με τον τραγουδιστή να δίνει ξεκάθαρη απάντηση.

«Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιου ανθρώπου. Το να πάρω εγώ την επιτυχία κάποιου και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά, άρπα κόλλα» είπε ο τραγουδιστής στον ραδιοφωνικό σταθμό Sfera Κύπρου.

«Η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί, τίποτα πρόχειρο, τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός.» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.