Skip to main content

CELEBS

H Kim Kardashian κάνει αποκαλύψεις!

Γιατί αποφάσισε να σταματήσει να θηλάζει τον γιο της...



Η Kim Kardashian είναι γνωστό πως εδώ και λίγους μήνες, έχει φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι της. Πρόκειται για τον μικρό Saint West, καρπό του έρωτα της με τον Kanye West. Η τηλεπερσόνα έχει ακόμη ένα παιδί, την μικρή North West! Δηλώνει ξετρελαμένη με τα παιδιά της, ενώ μέσα από δηλώσεις της έχει κάνει γνωστό πως προσπάθησε πολύ μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος για δεύτερη φορά.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Kocktails With Khloe», βρέθηκε η Kim, την οποία παρουσιάζει η αδερφή της, Khloe Kardashian. Μιλώντας για διάφορα θέματα η συζήτηση στράφηκε και στον μπέμπη της. Οι δηλώσεις της μας έκαναν αίσθηση!

Αναφερόμενη στον θηλασμό, αποκάλυψε πως έχει σταματήσει να θηλάζει τον Saint. Ο λόγος πραγματικά δεν ήταν αναμενόμενος! Όπως υποστήριξε, η κόρη της και αδερφή του μικρού, ήταν η αιτία της πρόωρης διακοπής του θηλασμού.

Μάλιστα, περιέγραψε το αστείο περιστατικό που συνέβη, όταν η North είδε τη μαμά της να θηλάζει το αδερφάκι της: «Τον τάιζα σε αυτή την πλευρά και αυτή ζήλεψε τόσο πολύ που πήρε το μπιμπερό της και το έβαλε στο σουτιέν μου, έτσι ώστε να κρέμεται το καλαμάκι προς τα έξω για να πίνει όταν έπινε κι αυτός»!

Προτεινόμενα