Skip to main content

CELEBS

Σάκης Ρουβάς: Μίλησε για πρώτη φορά για τον νεογέννητο γιο του

Πιο χαζομπαμπάς... πεθαίνεις


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

O Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε για το ηλεκτρονικό περιοδικό του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε μεταξύ άλλων για τον Ρουβά junior, που ήρθε στη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

«Το να γίνεσαι πατέρας είναι εμπειρία ζωής που είναι εξίσου μοναδική όσες φορές και να τη βιώσεις. Που νιώθεις τα ίδια δυνατά συναισθήματα κάθε φορά, σαν να είναι η πρώτη φορά. Υπάρχουν πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή που τα βιώνεις πολύ δυνατά την πρώτη φορά που τα κάνεις κι από εκεί και πέρα καμιά φορά δεν συγκρίνεται με την πρώτη. Αλλά το να βλέπεις να γεννιέται το παιδί σου; Κάθε φορά νιώθεις την ίδια προσμονή, ανατριχίλα, την ίδια ευτυχία να αναβλύζει από μέσα σου την πρώτη φορά που το κοιτάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης για το νέο μέλος της οικογένειας.

 

«Είμαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους στη ζωή, έχω νιώσει μεγάλες δόσεις αγάπης. Από την οικογένειά μου, από τους φίλους μου, από τους συνεργάτες μου, φυσικά από τον κόσμο. Όχι μόνο απολαμβάνω αυτή τη σπάνια ανακύκλωση αγάπης και θετικής ενέργειας που βιώνω με τον κόσμο εδώ και 25 χρόνια, αλλά νιώθω ευγνώμων. Βέβαια, όταν γυρνάω σπίτι και παίρνω αγκαλιά οικογένειά μου, ισορροπώ, χαλαρώνω στο δικό μου καταφύγιο αγάπης και ηρεμίας», σχολίασε, υπογραμμίζοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνον η οικογένεια. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ