Skip to main content

CELEBS

Ιωάννα Παππά: «Δίνω λάθος εντύπωση, δεν είμαι δυσπρόσιτη»

Τι κρατάει από τη συνεργασία της με τον Παπακαλιάτη;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η μία εκ των δύο κατόχων του φετινού «Βραβείου Μελίνα Μερκούρη» Ιωάννα Παππά σε συνέντευξή της στην Αγορά μίλησε μεταξύ άλλων για το χαρακτήρα της, αλλά και την εποχή που έπαιζε στο «Κλείσε τα μάτια».

Είσαι εσωστρεφής ως χαρακτήρας, είσαι και δυσπρόσιτη;

Φαίνομαι δυσπρόσιτη, αλλά δεν είμαι. Απλώς, δεν είμαι πολύ εκδηλωτική αν δεν γνωρίζω τον άλλο. Νομίζω ότι, παρεξηγημένα, δίνω λάθος εντύπωση. Άνθρωποι που με γνωρίζουν μου λένε στην πορεία ότι η αρχική εντύπωση τους για μένα ήταν κάπως δυσάρεστη. Αυτό, όμως, που με ενδιαφέρει είναι τι λένε για τη δουλειά μου και όχι για το ποια είμαι.

Βγάζεις μια μελαγχολία. Έχεις χιούμορ; 

Ναι. Το εκτιμώ ιδιαιτέρως και πολύ συχνά αντιμετωπίζω τα πράγματα με χιούμορ. Είναι ένα στοιχείο που θέλω να υπάρχει στη ζωή μου.

Τι κρατάς από την εποχή «Κλείσει τα μάτια» και τη συνεργασία σου με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη; 

Ήταν μια πολύ ωραία συνάντηση και μια καλή εποχή για την τηλεόραση, μια εμπειρία με πολλά θετικά και αρνητικά. Το ότι ήμουν αρκετά μικρότερη και έγινα αναγνωρίσιμη μέσα από τη σειρά, χωρίς να έχω δώσει άλλα δείγματα πορείας στο θέατρο, λειτούργησε για εμένα αρνητικά. Είχα, όμως εμπιστοσύνη στον χρόνο και αφοσιώθηκα στο θέατρο για αυτό και πλέον έχω μόνο θετική ανάμνηση από εκείνη την περίοδο.

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός