Skip to main content

CELEBS

Prince: Το νέο στοιχείο σχετικά με τον θάνατο του αναστατώνει την κοινή γνώμη!

Τι δήλωσε μόλις πρόσωπο από το πολύ στενό του περιβάλλον;



Κι ενώ σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές αλλά και με τους ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει την υπόθεση, το τελικό πόρισμα σχετικά με τις αιτίες θανάτου του Prince θα αργήσει ακόμα αρκετά να βγει, νέα στοιχεία τα οποία ίσως σχετίζονται με το γεγονός βλέπουν σιγά σιγά το φως της δημοσιότητας. Και μάλιστα δια στόματος των πιο στενών συγγενών του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Maurice Phillips, σύζυγο της αδελφής του Prince ο τραγουδιστής λίγες ημέρες πριν πεθάνει είχε ...καταργήσει εντελώς τον ύπνο. Συγκεκριμένα ο Phillips ισχυρίζεται σε τελευταία δήλωση του ότι ο Price είχε εργαστεί στο στούντιο του για έξι ημέρες συνεχόμενες χωρίς καθόλου ύπνο. Επίσης φαίνεται πως είχε κάνει χρήση του ηρεμιστικού φαρμάκου Percocet, το οποίο προκαλεί αϋπνία.

Την ίδια στιγμή και εργαζόμενοι στο δισκοπωλείο Electric Fetus στη Μινεάπολη, δήλωσαν πως ο μουσικός δεν ήταν στην καλύτερη κατάσταση όταν το επισκέφτηκε, πέντε μέρες πριν βρεθεί νεκρός. Η επίσκεψη στο κατάστημα έγινε μια μέρα μετά αφότου μαθεύτηκε πως το αεροπλάνο του τραγουδιστή είχε πραγματοποίησει αναγκαστική προσγείωση στην Ατλάντα εξαιτίας ξαφνικής αδιαθεσίας.

Εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων, λοιπόν...

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς