Skip to main content

CELEBS

Τι κάνει σήμερα ο «Μπίλιας» από τις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα»;

Έσταξε μέλι για τα παιδιά του


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Ο Στηβ Ντούζος που έγινε γνωστός μέσα απ'τον ρόλο του Μπίλια στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» τη δεκαετία του '80 σε συνεντευξή του αποκάλυψε τι κάνει σήμερα τονίζοντας οτι έχει αφοσιωθεί πλήρως στην 15χρονη κόρη του και στον 13χρονο γιο του.

«Είμαι ντελιβεράς. Κάνω τα πιο πολλά δρομολόγια για τις υποχρεώσεις των παιδιών μου» είπε αρχικά ο ηθοποιός στην Espresso.

Όταν δε, ρωτήθηκε για το αν και τα παιδιά του θα μπορούσαν να ακολουθήσουν τα βήματά του στην υποκριτική, απάντησε:  «Η κόρη μου ασχολείται με τον εθελοντισμό και είναι το πρώτο ανήλικο που πήγε στο Χαμόγελο του Παιδιού προκειμένου να βοηθήσει. Τώρα επισκέπτεται και το "Ελπίδα", ενώ κατεβαίνει και στο λιμάνι του Πειραιά, όπου δουλεύει με τα παιδάκια των προσφύγων, κι αυτό είναι κάτι που τη γεμίζει. Ο Ανδρέας junior έχει πάρει την αγάπη του μπαμπά για τις μηχανές, αλλά ασχολείται με το ποδόσφαιρο και τις πολεμικές τέχνες. Με τις πολεμικές τέχνες ασχολήθηκε και η κόρη του, καθώς είναι οικογενειακώς φαν του Σταμάτη Μπιτάκου.»

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΥΓΕΙΑ

6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου

Όλα εκείνα που πρέπει να αποφεύγεις για την προστασία της υγείας σου