Skip to main content

CELEBS

Kylie Jenner: Έχει κι αυτή προβλήματα!

Η είδηση για τη γνωστή τηλεπερσόνα που μας



Λέγαμε τις προάλλες ότι οι φήμες θέλουν την Kylie Jenner να είναι απέναντι στο προσωπικό της αυτό που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι: ολίγον «bitch». Άτομα που είχαν τη ατυχία να δουλέψουν κοντά της έφυγαν τελικά από την έπαυλη της φρικαρισμένα αφού η διάσημη τηλεπερσόνα τους έβγαλε το λάδι με τις υπερβολικές απαιτήσεις της και της φωνές της.

Οπότε όπως καταλαβαίνεις, όχι, η Κylie δεν είναι το πιο γλυκό κορίτσι του κόσμου. Κοίτα όμως να δεις που έρχονται στιγμές που αναγκαζόμαστε να συμπάσχουμε μαζί της αφού όπως μαθαίνουμε τραβάει κι αυτή τα ζόρια της. Τα οποία ακούν στο όνομα Τyga.

Η Kylie ως γνωστόν είναι εδώ και πολλά χρόνια με τον γνωστό ράπερ, ενώ οι φήμες την θέλουν να περιμένει και παιδί. Λίγες μέρες πριν, λοιπόν, κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο αγαπημένος, o οποίος βρίσκεται στο Σίδνεϊ για συναυλίες, πριν λίγες μέρες την απάτησε και μάλιστα με μία ...σωσία της.

Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να έρχεται πολύ κοντά με μελαχρινή κυρία αγνώστων λοιπών στοιχείων, ενώ λέγεται ότι την κάλεσε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του. Η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έφτασε και στα αυτιά της Kylie που για ακόμη μία φορά είναι σε έξαλλη κατάσταση καθώς όλοι ξέρουν πως οι καυγάδες με τον σύντροφο της είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.