Skip to main content

CELEBS

Άννα Φόνσου: «Υπήρχε εποχή που δεν είχα καμία πρόταση και φύλαγα γάτες»

Η απίστευτη αποκάλυψη της γνωστής ηθοποιού


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Συνέντευξη στην εκπομπή «Με το καλημέρα» παραχώρησε η Άννα Φόνσου, η οποία μεταξύ άλλων κλήθηκε να μιλήσει για το YFSF αποκαλύπτοντας ότι δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό, ωστόσο ως τηλεθεατής δεν έχει κανένα πρόβλημα να το βλέπει.

Πάντως η ίδια ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν το λέει επειδή δεν της έγινε πρόταση από το συγκεκριμένο show, συμπληρώνοντας εξάλλου ότι η ίδια στο παρελθόν σε περίοδο που δεν είχε προτάσεις φυλούσε γάτες.

«Μπορεί να νομίζεις μερικοί πως δεν μου κάναν πρόταση και για αυτό τα λέω. Όντως δεν μου έκαναν πρόταση αλλά δεν το λέω για αυτό. Είναι σίγουρο ότι όταν κάτι με θίγει, νομίζω ότι αν υπάρχω στη ζωή υπάρχω από τα πολλά όχι. Υπήρχε εποχή που δεν είχα καμία πρόταση, δεν μου τηλεφωνούσε κανείς και ήταν στην πολυκατοικία μου μια κυρία πολύ πλούσια και ήθελε κάποιος να της κρατάει τις γάτες και της είπα "μπορώ να σας τις κρατάω εγώ για να μην εξευτελιστώ στο θέατρο;" Και το έκανα. Το έκανα ένα χρόνο, όταν ήμουν ήδη φτασμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά η σπουδαία Ελληνίδα ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.