Skip to main content

CELEBS

Έπεσε η αυλαία για την εκπομπή «Καλημερούδια»

Λύγισε η Ντορέττα την ώρα του αποχαιρετισμού


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Έπεσε σήμερα η αυλαία στην εκπομπή «Καλημερούδια», με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να αποχαιρετά τους τηλεθεατές της επιβεβαιώνοντας πως η εκπομπή θα διακοπεί.

«Λίγο πριν κλείσουμε θέλω για δύο λεπτάκια να σας μιλήσω γιατί εμείς έχουμε αναπτύξει μία πολύ δυνατή σχέση σεβασμού και ειλικρίνειας όλους αυτούς τους μήνες. Κάποιοι από εσάς πιθανόν και να γνωρίζετε πως υπάρχουν κάποια σοβαρά θέματα οικονομικά στο κανάλι που δεν έχουν να κάνουν με τα “Καλημερούδια” αλλά ούτε και με εμάς, τους τεχνικούς και όλους τους άλλους. Είμαι θέματα που είναι πέρα και πάνω από εμάς και τα οποία μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα διάλειμμα» είπε η παρουσιάστρια με σπασμένη φωνή.

Κατόπιν επισήμανε: «Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό το διάλειμμα, και συγχωρείστε μου την συγκίνηση αλλά η αλήθεια είναι πως όλοι έχουμε δουλέψει πολύ γι’ αυτή την εκπομπή που λέγεται “Καλημερούδια”. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να λήξει αισίως αυτό το πράγμα και να καταφέρουμε να τα ξαναπούμε. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του σταθμού που μας έδωσε αυτή την ευκαιρία να είμαστε εδώ και να κάνουμε αυτή την εκπομπή, από την θέση μας και αυτό και θα συνεχίσουμε να κάνουμε αν πάνε όλα καλά. Σας ευχαριστώ πολύ γιατί έχετε στηρίξει τα Καλημερούδια σε μία πολύ δύσκολη όχι μόνο τηλεοπτική σεζόν αλλά απαιτητική εποχή όχι μόνο για το mega αλλά για ολόκληρη τη χώρα. Το καταλαβαίνουμε και το αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά. Σας αγαπώ πολύ. Εύχομαι να τα πούμε πολύ σύντομα. Θέλω να ευχαριστήσω τους τεχνικούς, τους δημοσιογράφους αλλά και όλους αυτούς που δούλεψαν για αυτή την εκπομπή. Θα αναγκαστούμε σε αυτό το διάλειμμα. Καλό Πάσχα».

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

CELEBS

Υρώ Λούπη: Oι μοναδικές χειροτεχνίες της στο εξοχικό της στην Ερέτρια

Έχει μετατρέψει παλιά αντικείμενα σε ... «έργα τέχνης»

Προτεινόμενα

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας