Skip to main content

CELEBS

Gwyneth Paltrow: Πόσο την πλήγωσε τελικά το διαζύγιο από τον Chris Martin;

H ηθοποιός μιλάει ανοιχτά...



Σήμερα εσείς και εμείς και ο πλανήτης ολόκληρος βλέπουμε στα περιοδικά και το ίντερνετ ένα ακόμα αγαπημένο πρώην ζευγάρι που έχει καταφέρει να μείνει δεμένο και δυνατό για χάρη των παιδιών του, δύο άψογους κολλητούς φίλους που μοιράζονται διακοπές, αργίες και οικογενειακά τραπέζια.

Όμως, πίσω από την τωρινή τέλεια εικόνα της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin υπάρχει μία ολόκληρη ιστορία χωρισμού, η οποία φαίνεται ότι πλήγωσε βαθιά την διάσημη ηθοποιό και - σύμφωνα με τα δικά της λεγόμενα - και τον τραγουδιστή των Coldplay.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της λοιπόν, η Gwyneth που γενικώς αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή αποφάσισε να ανοίξει το κεφάλαιο «διαζύγιο» και να αναφερθεί στις δύσκολες μέρες που πέρεσε.

«Πραγματικά, υπήρξαν φορές που ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Είμαι σίγουρη ότι το ίδιο ισχύει και για εκείνον» αποκαλύπτει, προσθέτοντας πως, όσο κι αν πληγώνεσαι με έναν χωρισμό, κάποιες φορές πρέπει να φανείς δυνατός, κυρίως για χάρη των παιδιών σου.

«Ό,τι κι αν ένιωθα, όταν είπαμε ότι θα βάλουμε τα παιδιά μας σαν προτεραιότητα, το εννοούσαμε. Οπότε προσπαθήσαμε και οι δύο και, εγώ τουλάχιστον, σκεφτόμουν κάθε μέρα ότι πρέπει να εστιάσω στους λόγους για τον οποίο τον αγάπησα, στο γεγονός ότι είναι ένας δικός μου άνθρωπος, ότι θα είναι οικογένειά μου για πάντα».

Τέλος η ηθοποιός εξηγεί ότι το πρώην ζευγάρι προσπάθησε πραγματικά σκληρά για να σώσει το γάμο του, αλλά ότι από ένα σημείο και μετά το διαζύγιο έμοιαζε μονόδρομος.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς