Skip to main content

CELEBS

Jennifer Aniston: ΌΛΑ για τον Justin!

Τι έχει αλλάξει στην εμφάνιση της για χάρη του συζύγου της;



Ότι η Jennifer Aniston δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν και η πιο τυχερή γυναίκα της showbiz όσον αφορά στα ερωτικά της, το γνωρίζουμε.

Αυτό, όμως, που επίσης γνωρίζουμε είναι ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει βρει τον πολύ μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του αγαπημένου της Justin Theroux, με τον οποίο μάλιστα είναι πλέον παντρεμένη και πολύ - απ' όσο διαβάζουμε - ευτυχισμένη.

Η Jennifer άλλωστε ποτέ δεν ντράπηκε να μιλήσει για τη σχέση της και για την αγάπη που του έχει, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη με αφορμή την επιλογή της από το αμερικανικό περιοδικό People ως η Ωραιότερη Γυναίκα στον Κόσμο για το 2016 αποκάλυψε ποιό είναι εκείνο το σημείο στην εμφάνιση της που δέχθηκε να αλλάξει για το χατίρι του.

Η ηθοποιός δήλωσε λοιπόν ότι τόσο η ίδια όσο και ο Justin παρεμβαίνουν αρκετά στο στιλ και το λουκ ο ένος του άλλου, με τον κύριο Theroux να την «πιέζει» να φοράει πιο συχνά υπερβολικά εφαρμοστά παντελονια γιατί του αρέσουν πάρα πολύ πάνω της.

Τι να κάνει και το κορίτσι; Έχει αναγκαστεί να υποχωρήσει αν και όπως εξηγεί τα ...σιχαίνεται! Μπράβο, συμβιβασμός!

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.