Skip to main content

CELEBS

Kate Middleton: Στο εξώφυλλο της Vogue!

Χωρίς μακιγιάζ και Photoshop...



Η Kate Middleton φιλοξενείται στο νέο τεύχος της Vogue, με αφορμή τα 100 χρόνια της πορείας του. Η Δούκισσα του Cambridge ποζάρει πρώτη φορά για εξώφυλλο περιοδικού και, όπως είναι αναμενόμενο, εντυπωσιάζει.

Η 34χρονη φωτογραφήθηκε χαμογελαστή στο φακό του Josh Olins, ακολουθώντας τα βήματα της Πριγκίπισσας Diana, η οποία είχε «μπει» στην Vogue τέσσερις φορές –η τελευταία μάλιστα ήταν μετά το θάνατό της-.

Η φωτογράφηση έχει γίνει Νο1 συζήτησης στη Μεγάλη Βρετανία, και όπως επισημαίνουν δημοσιεύματα, η Middleton δέχτηκε πρώτη φορά να επιμεληθεί το μακιγιάζ της επαγγελματίας μακιγιέζ.

Οι φωτογραφίες εκτίθενται στη National Portrait Gallery του Λονδίνου, όπου θα επισκεφθεί η Middleton την ερχόμενη Τετάρτη. Τα ρούχα της Δούκισσας είναι από την εταιρία Burberry και την μπουτίκ του Λονδίνου Beyond Retro.

kate-middleton-3.jpg

kate-middleton-2.jpg

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;