Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Oι αποκαλύψεις για το παρελθόν της δεν έχουν τελειωμό!

Κάποια πράγματα σε ακολουθούν για πάντα...



Όταν είσαι διάσημος είναι αρκετά δύσκολο να διαγράψεις από το παρελθόν όλα όσα σε αφορούν. Ακόμα κι αν ξοδέψεις χρήματα, δημόσιες σχέσεις και άπειρο κόπο ώστε να μην φτάσουν ποτέ στη δημοσιότητα αυτά που θέλεις να εξαφανιστούν για πάντα, εκείνα θα βρουν κάποιον τρόπο ώστε να συνεχίσουν να σε καταδιώκουν.

Έτσι και η Angelina Jolie που εδώ και χρόνια είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της παγκόσμιας showbiz εξακολουθεί σταθερά να βλέπει τον εαυτό της να φιγουράρει με διάφορους αφορμές στα πρωτοσέλιδα των διεθνών εντύπων.

Αυτή τη φορά η Angie πρωταγωνιστεί παντού όχι χάρη σε κάποια φήμη που σχετίζεται με τον χωρισμό της από τον Brad Pitt (πάλιωσε πια αυτό το αστείο) αλλά εξαιτίας ορισμένων αποκαλύψεων για το σκοτεινό παρελθόν της.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Huffington Post, η διάσημη ηθοποιός, ήδη στην ηλικία των 14 ετών, συζούσε με το... αγόρι της! Μάλιστα όλο αυτό, ήρθε από προτροπή της μητέρας της η οποία δεν ήθελε η κόρη της να παίρνει τους δρόμους προκειμένου να κάνει σεξ!

Σου φαίνεται λίγο όλο αυτό; Κάθησε γιατί σου έχουμε κάτι ακόμα καλύτερo: σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, η Jolie αμέσως μετά το χωρισμό της με το φίλο της, στα 16 της δημιούργησε... παράνομη σχέση με το σύντροφο της μητέρας της, κάτι που αποκάλυψε στην μητέρα της χωρίς να κλονιστεί ιδιαιτέρως η σχέση τους, μιας και παρέμειναν πολύ δεμένες μέχρι το θάνατό της από καρκίνο, λίγα χρόνια πριν.

Eντάξει, αυτό από την άλλη το λες και πολιτισμό...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Συγκινεί ο Τζον Τραβόλτα: «Δεν περνάει μέρα που να μην είσαι μαζί μου»

Η ανάρτηση για τον αδικοχαμένο γιο του που θα είχε γενέθλια

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός