Skip to main content

CELEBS

Beyonce: Κάνει καινούργιες φίλες!

Στο φετινό Met Gala είδαμε πράγματα και θαύματα...



Λοιπόν κορίτσια είναι γεγονός: Φαίνεται πως φέτος, ολόκληρο το καλοκαίρι, θα ασχολούμαστε με το ποιά είναι τελικά η μοιραία γυναίκα που μπήκε ανάμεσα στον Jay Z και τη Beyonce, απειλώντας να καταστρέψει τον γάμο τους και την οποία φωτογραφίζει ξεκάθαρα η βασίλισσα Bey μέσα από την πρόσφατη δισκάρα της "Lemonade".

Oι φανς πάντως της Bey φαίνεται να συμφωνούν ότι ο διάσημος ράπερ είχε μία σύντομη ερωτική περιπέτεια με τη Rita Ora, μέχρι που η σύζυγος του το ανακάλυψε και έγινε ο κακός χαμός. Μόνο που δύο μέρες πριν, στο φετινό εντυπωσιακό Met Gala που διογράνωσε για άλλη μία χρονιά η ιέρεια της μόδας Anna Wintour, η Beyonce μας έκανε ακόμα μία έκπληξη.

Διότι εκτός από το γεγονός ότι εμφανίστηκε χωρίς τον Jay Z, σε στύλ «μόλις κυκλοφόρησα τον δίσκο της χρονιάς, έφαγε την σκόνη μου, τον έκανα παγκοσμίως ρεζίλι και τώρα δεν τον έχω καμία απολύτως ανάγκη», τριγουρνούσε μέσα στο after party αγκαζέ με την υποτιθέμενη αντίζηλο. Ναι, καλά διάβασες.

H Bey και η Rita Ora έκαναν παρεούλα και μάλιστα έβγαλαν και selfie μαζί την οποία ανέβασαν στο Instagram. Έτσι, για να τα βλέπει κάποιος από το σπίτι...

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ