Skip to main content

CELEBS

Μegan Fox: Πήρε απόφαση ζωής!

Η δήλωση της ηθοποιού σχετικά με την καριέρα της μας άφησε άφωνους...



Megan Fox και σεξαπίλ πάνε πακέτο! Κοινώς, αν υπάρχει κάτι για το οποίο έγινε γνωστή η κούκλα Megan αυτό δεν είναι άλλο από το εκπληκτικό κορμί της, τα σέξι χείλη της και οι προκλητικές της φωτογραφήσεις. 

Η ηθοποιός που πρόσφατα έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά από τον πρώην (;) συζυγό της κάνοντας τους πάντες να αναρωτιούνται τι στο καλό συμβαίνει μέσα στο κεφάλι της, έκανε μόλις μία δήλωση που μας κούφανε.

Το κορίτσι με τα εντυπωσιακά γαλαζοπράσινα μάτια αποκάλυψε πως σκοπεύει από δω και στο εξής να κάνει στροφή στην καριέρα της επιλέγοντας πιο ποιοτικούς ρόλους και λέγοντας όχι σε ταινίες που περιέχουν ερωτικές σκηνές. 

Με λίγα λόγια, ξέχνα τη Megan που ήξερες. Από δω και στο εξής μόνο έργα με βαθυστόχαστα νοήματα. Ο λόγος; Κάτι που, πέρα από την πλάκα, είναι αξιοσέβαστο: δεν θέλει οι γιοι της μεγαλώνοντας να την βλέπουν σε ταινίες με τέτοιο περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.   

ASK THE EDITOR

5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών

Το βήμα που δεν πρέπει να ξεχνάς πριν από το serum και την ενυδατική σου