Skip to main content

CELEBS

Κylie Jenner: Τyga τελός;

Μάλλον αυτή τη φορά οι εξελίξεις είναι οριστικές...



Το σήριαλ της σχέσης της Kylie Jenner και του αγαπημένου της Tyga είναι γνωστό και πουλάει πολύ. Οι δυο τους έχουν διαφημίσει και δυσφημίσει κατά καιρούς τη σχέση τους με τη συμπεριφορά τους και τις αναρτήσεις τους στα social media. 

Φυσικά κατά καιρούς έχουν γίνει γνωστά και στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο αυτό του έρωτα όπως το κέρατο που υποτίθεται της έριξε η Tyga, οι επικοί καυγάδες τους, η ένταση, οι συγκρούσης, οι φήμες για εγκυμοσσύνη. 

Και μετά από καμιά δεκαριά φορές (τουλάχιστον) που χώρισαν και τα ξαναβρήκαν αυτή τη φορά η ρίξη μοιάζει να είναι οριστική. 

Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατα δημοσιεύματα το ζευγάρι χώρισε με άσχημο τρόπο, λίγο πριν το Met Gala την περασμένη Δευτέρα – κάτι που εξηγεί και γιατί δεν διέσχισαν μαζί το κόκκινο χαλί της διοργάνωσης.

Η 18χρονη ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian ήταν ζευγάριμε τον 26χρονο ράπερ εδώ και περίπου δύο χρόνια – αν και επίσημα παραδέχθηκαν τη σχέση τους μετά τα 18α γενέθλιά της, το καλοκαίρι του 2015.

Στο μεταξύ, ο Tyga είναι πατέρας του πρώτου παιδιού της Blac Chyna, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος από τον Rob Kardashian- ετεροθαλή αδερφό της Kylie!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.