Skip to main content

CELEBS

Όθωνας Μεταξάς: Τι αποκαλύπτει για τη θαυμάστρια που τον ακολουθεί επί οκτώ χρόνια;

Δεν έπαιρνε από λόγια


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Για το στενό πρέσινγκ που δέχτηκε από θαυμάστριά του μίλησε ο Όθωνας Μεταξάς, ο οποίος αποκάλυψε ότι η συγκεκριμένη φαν του τον ακολουθεί παντού τα τελευταία οκτώ χρόνια.

«Έχω μια θαυμάστρια 8 χρόνια η οποία μ’ακολουθεί παντού. Έρχεται σε όλες τις παραστάσεις μου κάθε μέρα, σε όλα τα live και στο ΥFSF. Στην αρχή της μίλησα και με το καλό και το κακό αλλά δεν καταλάβαινε. Τώρα ποια εξοικειώθηκα, τη νιώθω σαν οικογένεια», ανέφερε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά δε τον ανταγωνισμό επισήμανε: «Έχω βιώσει πολύ τον ανταγωνισμό και τον αιφνίδιο όταν το βιώνεις από άτομα που δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία με σένα σε γκάμα ρόλων. Ειδικά από το άλλο φύλο .Εχω βιώσει περισσότερο ανταγωνισμό από γυναίκες ηθοποιούς παρά από άντρες. Η αναγνωρισιμότητα δεν μου ήρθε στα 20 αλλά κοντά στα 30.Σίγουρα με την ηλικία που είχα και την παιδεία από την οικογένεια μου, το διαχειρίστηκα με ένα τρόπο ώριμο. Σαφώς είναι κολακευτικό αλλά δεν επένδυα».

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.