Skip to main content

CELEBS

Ρένια Λουιζίδου: Γιατί αρνήθηκε να παίξει ξανά στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»;

Εξομολογείται γιατί δεν αποδέχτηκε αυτήν την πρόταση


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Τον λόγο που δεν θα συμμετάσχει στο ριμέικ της δημοφιλούς σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή που επιστρέφει στη μικρή οθόνη αποκάλυψε στο TV Έθνος η Ρένια Λουιζίδου.

Το δημοφιλές σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Η Ρένια Λουιζίδου όμως δεν θα είναι μέλος του cast. Γιατί;

 «Ναι, μου απευθύνθηκαν δεδομένου του ριμέικ. Είναι μια περίεργη συγκυρία γιατί είχαμε ήδη συζητήσει με τους ανθρώπους του Alpha τη σοβαρή πιθανότητα να συνεχιστεί για τρίτη χρονιά το «Σόι». Διά λόγου είχα συμφωνήσει με το κανάλι. Πρόκειται για μια σειρά που αγαπάω και που έχει «κυλήσει» μέσα σε περίοδο κρίσης με τις πιο καλές συνθήκες συνεργασίας. Δεν υπάρχει κάποιος άλλος λόγος που δεν συμφώνησα να συμμετάσχω στους «Παντρεμένους», παρά μόνο ότι ήμουν δεσμευμένη αλλού».

-Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να συμμετάσχετε στην επιστροφή των «Παντρεμένων»;

«Αυτά τα πράγματα έχουν ή δεν έχουν ενδιαφέρον ανάλογα με τη σεναριακή ιδέα. Πρόκειται για μια σειρά που ξεκίνησε το 1997, άρα μιλάμε για είκοσι χρόνια μετά και θα είχε πλάκα να δεις αυτούς τους ανθρώπους σήμερα. Δεν έφτασα στο σημείο να δω τα κείμενα για να σας πω τη γνώμη μου.»

-Κατά καιρούς δημιουργούνται διάφορες συζητήσεις σχετικά με την τηλεοπτική αναβίωση της αγαπημένης σειράς «Απαράδεκτοι».

«Αυτό δεν το ξέρω και ούτε μπορώ να φανταστώ πώς θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς τον Βλάσση. Λείπει ένας άνθρωπος, είναι αισθητή η απουσία, δεν μπορώ να διανοηθώ ποιος μπορεί να το σκέφτηκε αυτό. Θα ήταν θλιβερό για όλους μας.»

-Τι σας αρέσει να κάνετε όταν έχετε έστω δυο ώρες ελεύθερο χρόνο;

«Μάλλον θα διαβάσω. Θα τις χρησιμοποιήσω για να κάνω κάτι που θα με ξεκουράσει. Θα μου πεις, μια γυναίκα που της αρέσει να μαγειρεύει, βρίσκει ξεκούραστη τη μαγειρική. Αλήθεια είναι αυτό, αλλά σε εμένα δεν ισχύει. Συνήθως... σκοτώνω για δυο ώρες ύπνο, είναι αυτό που μου λείπει περισσότερο στη ζωή μου. Εχω πολλές υποχρεώσεις, προσπαθώ να κάνω λίγο γυμναστική».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Νικόλαος - Τατιάνα: Έχουν χωρίσει εδώ και καιρό - Σε νέες σχέσεις και οι δύο

Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ διήρκησε 14 χρόνια

CELEBS

Σκοτ Ντίσικ: Κραυγή βοήθειας μετά τη δραματική απώλεια κιλών με Ozempic

Το σκεύασμα που κάνει θραύση μεταξύ των celebrities

CELEBS

Πέθανε διάσημη TikToker – Ήταν μόλις 29 ετών

Ήταν πρωταγωνίστρια στη σειρά Club Rat

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ