Skip to main content

CELEBS

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Οι περισσότεροι "υποκρίνονται" κάτι άλλο από αυτό που είναι»

Τι είπε για τις μάσκες και τα προσωπεία που βλέπει να φορούν άλλοι;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Σε έναν... εργασιακό μαραθώνιο νιώθει ότι συμμετέχει φέτος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος σε συνεντευξή του μίλησε για το... τρέξιμο που ρίχνει λόγω δουλειάς, ενώ αναφέρθηκε και στις μάσκες και τα προσωπεία που βλέπει να έχουν οι άλλοι γύρω του.

Τι «μαραθώνιος» είναι και αυτός που τρέχεις φέτος! Δεν έχεις πάρει ανάσα και συνεχίζεις...

Είκοσι χρόνια τρέχω «μαραθώνιο», τώρα θα πτοηθώ; (γελά) Μου αρέσει η δουλειά μου, είμαι «μανιακός» με την τέχνη μου και δεν μπορώ παρά να απολαμβάνω τη δυνατότητα που μου δίνεται να «περνάω» από το ένα είδος στο άλλο... Εκανα παράλληλα το μιούζικαλ των Ρέππα - Παπαθανασίου που χάρηκα πολύ και τον «Μάγο του Οζ» για παιδιά, για να «βουτήξω» στη συνέχεια στο ερωτικό θρίλερ «Ο μυστήριος Mr Love», συνεχίζοντας γυρίσματα στη σειρά «Το σόι σου» και τώρα ετοιμαζόμαστε για περιοδεία με τα δυνατά «Ψηλά βουνά», ενώ κάνω συζητήσεις για τον χειμώνα αλλά και γυρίσματα για μια μικρού μήκους ταινία... Κάποια στιγμή κουράζομαι πολύ από όλο αυτό το τρέξιμο, αλλά και το έχω ανάγκη για οικονομικούς λόγους -κακά τα ψέματα, δεν τα βγάζεις πέρα σήμερα αν δεν κάνεις πολλές δουλειές μαζί!- και το χαίρομαι... Ωραίες είναι οι διακοπές φορτίζεις μπαταρίες χαλαρώνεις περνάς όμορφα, αλλά ακούω κάποιους που κάθονται για τρεις μήνες και δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν τους λείπει η υποκριτική, θέλω να είμαι στις επάλξεις θέλω να... γράψει κι άλλα πολλά χιλιόμετρα το κοντέρ μου. Κοιτάζω πίσω, τώρα που μιλάμε. Εσύ "είχες γράψει για μένα πρώτη φορά ενώ ήμουν μαθητής ακόμα στη σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Σε έβλεπα στην τωρινή μας παράσταση και έλεγα πώς πέρασε ο καιρός. Λες και ήταν χθες που ξεκινούσα το ταξίδι.

Στον «Μυστήριο MR LOVE» που ολοκλήρωσε επιτυχώς τις παραστάσεις στο «Γκλόρια Μικρό» κερδίζοντας κοινό και ειδήμονες και πρόκειται να παρουσιαστεί σε κάποιες πόλεις της Ελλάδας, έπαιξες έναν ρόλο εξαιρετικά ενδιαφέροντα...

Το αγάπησα πολύ αυτό το έργο με το που το πρωτοείδα και όταν μου έκανε την πρόταση ο ικανότατος Γιώργος Βάλαρης να πρωταγωνιστήσω με την καλή, αγαπημένη μου φίλη από τα παλιά αλλά και εκλεκτή ηθοποιό Τζένη Διαγούπη, είπα «ναι» με μεγάλη χαρά. Είναι ένα έργο που έχει στοιχεία θρίλερ, κομεντί και δράματος. Δίνει τη δυνατότητα να δείξει κανείς διαφορετικές πτυχές του ταλέντου του κι αυτό με κέντρισε ιδιαίτερα. Πρόκειται για μια ιστορία που ισορροπεί στην κόψη του ξυραφιού, με έντονα στοιχεία ψυχολογικού θρίλερ και με απροσδόκητες ανατροπές που κόβουν την ανάσα μέχρι και το φινάλε του...

Υποδύεσαι τον Τζωρτζ Λαβ, Αλέξανδρε!

Ο Τζωρτζ Λαβ, ναι! Ένας μυστηριώδης γόης «επαγγελματίας» εραστής που σαγηνεύει απελπισμένες πλην ευκατάστατες γυναίκες τις παντρεύεται και τους προσφέρει μια ονειρεμένη πρώτη νύχτα γάμου και την επόμενη ημέρα τις εγκαταλείπει, αφού πρώτα έχει αρπάξει όλα τα χρήματα τους. Όλα αλλάζουν όταν πέφτει πάνω στην Αδελαΐδα, μια ασήμαντη καπελού, που έχει «κουσούρι», όπως λέει εκείνος το πάχος της. Από θύτης γίνεται θύμα, όταν... πέφτουν οι μάσκες και τα προσωπεία και τα πράγματα λέγονται με το όνομα τους για να γίνει όμως στη συνέχεια μια ακόμα μεγάλη ανατροπή.

Μιας και μιλάς για μάσκες και προσωπεία, βλέπεις να υπάρχουν και γύρω μας;

Οι περισσότεροι «υποκρίνονται» κάτι άλλο από αυτό που είναι κι εδώ υπάρχει μια πολύ μεγάλη «παγίδα», γιατί αν δεν πεις τις όποιες αλήθειες σου, δεν μπορείς να προχωρήσεις αληθινά και ουσιαστικά μπροστά. Ζεις ένα ψέμα, που έχει ημερομηνία λήξης. Κάτω οι μάσκες λοιπόν, για να πάμε μπροστά!

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια εβδομάδας 21 έως 28/4

Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις στον οικονομικό ή συναισθηματικό σας τομέα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο