Skip to main content

CELEBS

Ashton Kutcher - Mila Kunis: Μας ετοιμάζουν κάτι που το περιμέναμε από καιρό!

Τι έκπληξη επιτέλους θα μας κάνουν;



Υπάρχουν ζευγάρια και ζευγάρια. Εκείνα που με το που παίρνουν την απόφαση να είναι μαζί το διατυμπανίζουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν και τα άλλα που επιλέγουν να διαφυλάξουν την σχέση τους με νύχια και με δόντια. 

Στην δεύτερη κατηγορία ανήκουν σίγουρα ο Αshton Kutcher και η Mila Kunis, οι οποίοι παρά το γεγονός ότι είναι μαζί από το 2012 και το ξέρει όλος ο κόσμος (είπαμε, που να κρυφτείς από τους παπαράτσι), διαλέγουν να περνούν τις μέρες τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μένοντας πολύ συχνά στο σπίτι. 

Έτσι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχαμε καταφέρει να του «τσακώσουμε» σε κάποια επίσημη δημόσια εμφάνιση και είναι λογικό να περιμένουμε με ανυπομονήσια αυτό που μόλις ανακοινώθηκε επίσημα ότι μας ετοιμάζουν.

Που λες, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style, η Mila και ο Ashton θα είναι απονεμητές στα Billboard Music Awards, την ερχόμενη Κυριακή και όλοι περιμένουν ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να περπατήσουν μαζί ακόμα και στο κόκκινο χαλί. 

Ουάου, δηλαδή, έχουμε τρελές εξελίξεις! Αναμένουμε, λοιπόν με αγωνία.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.