Skip to main content

CELEBS

Μοναδική μουσική παράσταση από τη Φωτεινή Δάρα στο "Παλλάς"

Πλημμύρισε από εξαιρετική μουσική ο κατάμεστος χώρος


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Το φως της ποίησης και της μουσικής πλημμύρισε το βράδυ της Παρασκευής 13 Μαΐου το κατάμεστο "Παλλάς".

Το κοινό που κυριολεκτικά κατέκλυσε το θέατρο, απόλαυσε μια εξαιρετική μουσική παράσταση με τραγούδια από την κοινή πορεία της ερμηνεύτριας και του συνθέτη.

Ο λόγος του Νίκου Γκάτσου αρμονικά δεμένος με τις μελωδίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου εκφράστηκε μοναδικά από τη Φωτεινή Δάρρα που καταχειροκροτήθηκε. Ερμήνευσε αισθαντικά σε πρώτη παρουσίαση το μουσικό έργο «Η Παγωμένη Θεατρίνα» καθώς και τραγούδια από την προηγούμενη δουλειά των δύο καλλιτεχνών στο έργο του Νίκου Γκάτσου με τίτλο «Λουλούδι στη φωτιά». Δεν έλειψαν και άλλα τραγούδια τους που αγαπήσαμε σε ποίηση και στίχους μεγάλων ποιητών και στιχουργών.

Η συναυλία πλαισιώθηκε από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και τη Λαϊκή ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής, ενώ τέσσερα τραγούδια ερμήνευσε ο ταλαντούχος ηθοποιός Θανάσης Αλευράς που έδωσε τη δική του θεατρική νότα στην παράσταση.

Συμμετείχαν ο Μουσικός Όμιλος των Αρσακείων – Τοσιτσείων Σχολείων Εκάλης, η Χορωδία αποφοίτων των Αρσακείων Σχολείων σε διδασκαλία και χορωδιακή επεξεργασία της Χριστίνας Βαρσάμη-Κούκνη.

Τους καλλιτέχνες χειροκρότησαν θερμά μεταξύ άλλων: Η Αγαθή Δημητρούκα, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Σταμάτης Κόκοτας, ο Σταύρος Ξαρχάκος με τη σύζυγο του Ηρώ Σαϊα, η Ελένη Κούρκουλα και ο Διονύσης Παναγιωτάκης, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Γεράσιμος Ανδρεατος, η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η Ελένη Ροδά, η Όλγα Πολίτου, η Ελισάβετ Κωσνταντινίδη, η Ζέτα Μακρυπούλια κ.α

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.