Skip to main content

CELEBS

Κοραλία Καράντη: «Όσο μεγαλώνω έχω ανάγκη να έχω γύρω μου πραγματικούς φίλους»

Πως είναι η γνωστή ηθοποιός στην ζωη της όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας;


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

«Δεν είμαστε σταρ του Χόλιγουντ για να ζούμε σε επαύλεις. Αγωνιούμε για την ποιότητα της δουλειάς μας, το πώς θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς μας, τι κάνει το παιδί μας, η μαμά μας. Εγώ είμαι ένας ήσυχος, μοναχικός άνθρωπος. Δεν μου αρέσει η πολλή συνάφεια του κόσμου και όσο μεγαλώνω έχω ανάγκη να έχω γύρω μου πραγματικούς φίλους» τόνισε η γνωστή ηθοποιός στο Καρφί.

Σε ερώτηση δε για το αν είναι θετική στο ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα είπε: «Ο καθέναν έχει άλλου είδους στάνταρ για μία υγιή σχέση. Για εμένα πολύ σημαντικό είναι η εμπιστοσύνη, η εκτίμηση και ο σεβασμός που πρέπει να είναι αμφίδρομα. Δεν έχω την αγωνία να είμαι με κάποιον. Όταν ήμουν νεότερη είχα ανάγκη να είμαι πάντα συντροφευμένη. Αυτό δεν ισχύει πια. Είμαι αυτάρκης και σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα αυτό που λένε «ας έρθει κάποιος και ας είναι και ο Μήτσος». Βλέπω γύρω μου απελπισμένες γυναίκες που κάνουν μεγάλες υποχωρήσεις επειδή θέλουν από κάπου να κρατηθούν. Το κατανοώ αλλά δεν το συμμερίζομαι. Δεν είναι ωραίο πράγμα να είσαι μόνος σου, αλλά δεν είναι ωραίο να είσαι λάθος συντροφευμένος. Είναι το ίδιο βαρύ και επίφοβο.»

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!