Skip to main content

CELEBS

H Jennifer Lopez απαντάει: Είναι ντίβα τελικά;

Η διάσημη τραγουδίστρια δίνει μία αποστομοτική απάντηση στους επικριτές της...



Οι παράλογες απαιτήσεις των σταρ, ο δύστροπος χαρακτήρας τους, η επιθετική συμπεριφορά τους απέναντι στους συνεργάτες κι άλλα τέτοια αντίστοιχα που μας κάνουν να λέμε για πολλούς ότι πάει, «το καβάλησαν το καλάμι» είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον χώρο της παγκόσμιας showbiz.

Η Jennifer Lopez είναι χρόνια τώρα στις υψηλότερες θέσεις της λίστας με τους celebrities εκείνους που ακούγεται ότι είναι μεγάλες ντίβες ρε παιδί και δεν υποχωρούν με τίποτα μέχρι να γίνει το δικό τους. Λευκά λουλούδια και έπιπλα σε όλο το καμαρίνι όπου εμφανίζεται, ειδικό μενού για πριν και μετά τις συναυλίες της, παλαβοί όροι στα συμβόλαια που υπογράφει είναι μόνο μερικά από τα κουσούρια που της καταλογίζουν.

Κι ενώ η τραγουδίστρια τόσο καιρό δεν είχε σχολιάσει ποτέ τα όσα ακούγονται για εκείνη, σε πρόσφατη συνέντευξη της άστραψε και βρόντηξε για πρώτη φορά όσο αναφορά την ταμπέλα της «ντίβας» που ο κόσμος της έχει φορέσει. Τι είπε, λοιπόν;

«Πάντα με εξέπληττε το πόσο καλύτερα πρέπει εμείς οι γυναίκες να συμπεριφερόμαστε από τους άντρες, ώστε να μην παρεξηγηθούμε. Εγώ, για παράδειγμα, έχω τη φήμη της “ντίβας” , την οποία ποτέ δεν ένωσα ότι αξίζω -και δεν αξίζω-επειδή πάντα ήμουν εργασιομανής, δούλευα σκληρά, ήμουν στην ώρα μου, συνεπής στις υποχρεώσεις μου» λέει η 46χρονη σταρ στο περιοδικό, προσθέτοντας: «Μου έκανε πάντα εντύπωση το γεγονός ότι ένας άνδρας μπορεί να είναι εριστικός με τους συνεργάτες του ή να αργεί στις δουλειές του και αυτό να είναι αποδεκτό. Την ίδια στιγμή, αν μια γυναίκα εμφανιστεί σε ένα επαγγελματικό ραντεβού 15 λεπτά αργότερα, υπάρχει πρόβλημα. Και το βλέπεις αυτό να συμβαίνει ξανά και ξανά. Λες και οι γυναίκες δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα, λες και δεν μας επιτρέπεται να έχουμε μια άποψη για κάτι ή να επιμένουμε σε κάτι με το οποίο είμαστε παθιασμένες. Γιατί τότε όλοι λένε “Θεέ μου, πόσο δύσκολος άνθρωπος είναι αυτή”. Αλήθεια τώρα; Είμαι δύστροπη επειδή με νοιάζει η δουλειά μου;».

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως το θέτει μοιάζει να έχει πολύ δίκιο.

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Εριέττα Κούρκουλου: «Το μωρό μας, ήταν κοριτσάκι, είχε το σύνδρομο Turner»

Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το μωρό που έχασε

CELEBS

Νίκος Βέρτης: Εξιτήριο μετά την περιπέτεια υγείας του

Το Σαββατοκύριακο θα επιστρέψει κανονικά στο νυχτερινό κέντρο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ