Skip to main content

CELEBS

Eva Longoria:Παντρεύτηκε!

Ο γάμος της χρονιάς είναι ΑΥΤΟΣ!



Αυτό τον γάμο τον περιμέναμε καιρό. Η Eva Longoria είναι εδώ και πολλά χρόνια με τον Jose Antonio Baston, o oποιός πριν από λίγο καιρό τις έκανε πρόταση γάμου στο εξωτικό Μαρόκο.

Από τότε βέβαια δεν ξανακούσαμε τίποτα σχετικά και μάλιστα η διάσημη ηθοποιός έκανε πρόσφατα και μία εμφάνιση - έκπληξη, χωρίς το μονόπετρο στο δεξί της χέρι. Όλοι φυσικά έσπευσαν να συμπεράνουν πως το ζευγάρι είχε χωρίσει ενώ στην πραγματικότητα εκείνοι προσπαθούσαν απλά να μας μπερδέψουν.

Έτσι οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου εχθές το απόγευμα κάπου στην πόλη του Μεξικού παρουσία των συγγενών τους και κάποιων στενών φίλων.

Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον και σύμφωνα με πληροφορίες και φωτογραφίες που τραβήχτηκαν η Eva φορούσε ένα πολύ εντυπωσιακό λευκό νυφικό, ενώ ο σύζυγος της το πατροπαράδοτο κοστούμι. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Valle de Bravo, το οποίο βρίσκεται 156χλμ νοτιοδυτικά της πόλης του Μεξικού.

2016-05-22_2_9a9cf.png

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.