Skip to main content

CELEBS

Angelina Jolie: Θα γίνει καθηγήτρια!

Η διάσημη ηθοποιός σε νέο ρόλο...



H Angelina Jolie έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι, εκτός της υποκριτικής, θέλει να ασχοληθεί και με άλλα πράγματα και να περάσει τα μηνύματά της.

Έτσι, σε λίγες ημέρες θα ενταχθεί στο διδακτικό προσωπικό του London School of Economics (LSE) με την ιδιότητα της επισκέπτριας-καθηγήτριας. Όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο, η Jolie θα ασχοληθεί με μάθημα που θα αφορά τις γυναίκες, την ειρήνη και την ασφάλεια. Σύμφωνα με το LSE αυτό το μάθημα, που θα ξεκινήσει να διδάσκεται την επόμενη χρονιά, είναι το πρώτο του είδους του σε όλον τον κόσμο και οργανώνεται από το Κέντρο του LSE για τις Γυναίκες, την Ειρήνη και την Ασφάλεια, που ιδρύθηκε πέρυσι από την Angelina Jolie και τον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Βρετανίας.

«Είναι ζωτικής σημασίας το γεγονός ότι διευρύνουμε την συζήτηση για το πώς θα προωθήσουμε τα δικαιώματα των γυναικών και θα τερματίσουμε το καθεστώς ατιμωρησίας για τα εγκλήματα που διαπράττονται δυσανάλογα σε βάρος των γυναικών, όπως η σεξουαλική βία εν καιρώ πολέμου» τόνισε σε ανακοίνωσή της η Πρέσβειρα Καλής Θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και πρόσθεσε: «Ανυπομονώ να διδάξω και να διδαχθώ από τους μαθητές όπως επίσης να μοιραστώ τις εμπειρίες μου του να εργαστώ στο πλευρό κυβερνήσεων και μαζί με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών».

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου