Skip to main content

CELEBS

Λυρικό τραγούδι και Tango μάς ταξιδεύουν για δύο βραδιές στην Αργεντινή

Σήμερα και αύριο στις 21.00


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη και η ομάδα «Sangre y Agua» θα μας ταξιδέψουν για δύο μαγικές βραδιές στον αισθησιακό και γοητευτικό κόσμο του αυθεντικού, παραδοσιακού αργεντίνικου Tango  μέσα από ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό θέαμα! Στο Παλλάς την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μαίου.

Η παράσταση έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για το Παλλάς και παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο τίτλος της “Sangre y Agua Tango” (Αίμα και Νερό) συμβολίζει και εμπεριέχει τα στοιχεία που αποτελούν και τροφοδοτούν με ζωοδόχο ενέργεια την ανθρώπινη ύλη, ενώ το Tango είναι από μόνο του μία δύναμη ζωής!

Η βραδιά γίνεται η αφορμή για ένα ονειρικό ταξίδι στην Αργεντινή. Τραγούδια αργεντίνικου Tango θα πλημμυρίσουν το Παλλάς, ενώ τα ζευγάρια των ξένων και ελλήνων χορευτών θα στροβιλίζονται στην σκηνή με τη συνοδεία πιάνου, bandoneon και κιθάρας συνδυαστικά με την φωνητική ερμηνεία. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και μία σειρά από χορογραφίες  βασισμένες σε εκτελέσεις διάσημων ορχηστρών του Buenos Aires.

Η παράσταση “Sangre y Agua Tango” είναι αποτέλεσμα έρευνας και συνεργασίας Αργεντίνων και Ελλήνων καλλιτεχνών με σκοπό την αυθεντική απόδοση του Tango και φέρει την Aιγίδα της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα, της Πρεσβείας της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Αθήνα και του Ομίλου Φίλων του Ελληνικού Ινστιτούτου Pasteur. Η ημέρα της επετείου της επανάστασης στην Αργεντινή, η 25η Μαίου, έχει τιμητικά επιλεχθεί ως η πρώτη ημέρα της παράστασης.

Η υψίφωνος Βιβιάννα Γιαννάκη είναι ελληνοκυπριακής καταγωγής και υπότροφος του Ιδρύματος «Α. Ωνάσης». Η ομάδα “Sangre Y Agua” έχει δημιουργηθεί από την ίδια και αποτελείται στο μεγαλύτερο μέρος της από καλλιτέχνες που έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς.

Συντελεστές παράστασης:

Σοπράνο: Βιβιάννα Γιαννάκη (νικήτρια στους Διεθνείς Διαγωνισμούς Όπερας “Giuseppe di Stefano” και “Stanislao e Giuseppe Giacomantonio”). 

Πιάνο: Μάριος Καζάς

Πιάνο, Bandoneon, κιθάρα: Roman Gomez

Χορευτές:

Fernando Carrasco & Jimena Hoeffner (Τρις-πρωταθλητές στις τρεις διαγωνιστικές κατηγορίες Tango pista, Vals, Μilonga στο Buenos Aires Metropolitano Championship, νικητές στο διαγωνισμό Pelando Variationes Price 2015 / Buenos Aires)

Fabian Ballejos & Τζίνα Νικολίτσα

Διονύσης Θεοδωρόπουλος & Χλόη Θεοδωροπούλου  (Πρωταθλητές Tango Acropolis / Tango Escenario 2012)

Ariel Horacio Fuhr & Πέγκυ Δαδάκη

Λουκάς Μπαλόκας & Γεωργία Πρίσκου

Βαγγέλης Χατζόπουλος & Μαριάννα Κουτάντου (Πρωταθλητές Ευρώπης Tango Salon 2013)

Διαβάστε επίσης

CELEBS

«Έγινε ένα λάθος»: Η Λίτσα Πατέρα απαντά για τη σχέση της με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε για τη συνέντευξή της στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.