Skip to main content

CELEBS

Amber Heard: Κατέθεσε αίτηση διαζυγίου!

Χωρίζει τον Johnny Depp, διεκδικώντας αστρονομικό ποσό για διατροφή...



Σαν βόμβα έπεσε ο χωρισμός του Johnny Depp και της Amber Heard, ύστερα από 15 μήνες έγγαμου βίου.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Απρίλιο. Από τότε, οι παπαράτσι δεν τους είχαν εντοπίσει πουθενά μαζί. Μάλιστα, στα τέλη του ίδιου μήνα, η 30χρονη καλλονή, που στο παρελθόν είχε παραδεχτεί σχέσεις της με γυναίκες, αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της στο Parker Hotel του Palm Springs χωρίς την παρουσία του συζύγου της.

Την περασμένη Δευτέρα, η Heard συμπλήρωσε αίτηση διαζυγίου από τον Johnny Depp, κάνοντας λόγο για «αγεφύρωτες διαφορές».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Παρασκευή 20 Μαΐου η μητέρα του ηθοποιού, Betty Sue Palmer άφησε την τελευταία της πνοή στα 81 της χρόνια στο Los Angeles μετά από μακροχρόνια ασθένεια. Την ίδια στιγμή, αυτό που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα είναι το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο και τώρα η ηθοποιός είναι σε θέση να διεκδικήσει την μισή και πλέον περιουσία του Depp.

Εννοείται ότι ο ηθοποιός έχει βάλει ήδη τους καλύτερους δικηγόρους, προσπαθώντας να σώσει ό,τι μπορεί!

 

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.