Skip to main content

CELEBS

Johnny Depp: Απάντησε δημόσια στην αίτηση διαζυγίου της Amber Heard!

Θα είναι μία δύσκολη δικαστική διαμάχη...



Ο Johnny Depp αποφάσισε να απαντήσει για τον χωρισμό με την Amber Heard η οποία κατέθεσε αγωγή διαζυγίου μετά από μόλις 15 μήνες γάμου, επικαλούμενη «ασυμβίβαστες διαφορές».  

Ο 52χρονος ηθοποιός, εξέδωσε μέσω του εκπροσώπου του,  μια λιτή ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να το στίγμα αυτού του πολύκροτου διαζυγίου που είναι πρώτο θέμα συζήτησης στο Χόλιγουντ.  

"Δεδομένης της σύντομης διάρκειας αυτού του γάμου και της πιο πρόσφατης και τραγικής απώλειας της μητέρας του, ο Johnny δεν θα απαντήσει σε ψεύτικες ιστορίες, κουτσομπολιά, παραπληροφόρηση και ψέματα για την προσωπική του ζωή. Ας ελπίσουμε ότι, η διάλυση αυτού του σύντομου γάμου θα ολοκληρωθεί γρήγορα." ανέφερε ο εκπρόσωπός του, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά για πρώτη φορά επισήμως το διαζύγιο.

Η 30χρονη ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ζητά διατροφή ενώ σύμφωνα με τα ξένα μέσα ζητά από τον δικαστή εκτός από το να ορίσει ένα μηνιαίο ποσό που θα της δίνει Depp,  να επωμιστεί εκείνος τα δικαστικά έξοδα για την έκδοση του διαζυγίου. Ο Depp πάντως φέρεται να έχει κάνει αίτηση απόρριψης της διατροφής και δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν έχει υπογραφεί προγαμιαίο συμβόλαιο.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιουσία του ηθοποιού υπολογίζεται κάπου ανάμεσα στα 350 και 400 εκατομμύρια δολάρια και περιλαμβάνει πολλά ακίνητα μεγάλης αξίας. 

 

Διαβάστε επίσης

CELEBS

Κέιτ Μίντλετον: Το πρώτο post μετά την ανακοίνωση πως πάσχει από καρκίνο

Φωτογράφισε τον πρίγκιπα Λούις που είχε γενέθλια

CELEBS

Ευρωεκλογές: Ο Μιχάλης Αεράκης απαντά τι θα γίνει με τον ρόλο στον Σασμό

Το κίνητρο για την υποψηφιότητά του και η στήριξη στον Παπανώτα

CELEBS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σικάτη με κόκκινο ζακετάκι και σατέν λευκή φούστα

Πού «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός την παρουσιάστρια του Shopping Star;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30