Skip to main content

CELEBS

To πιο «Όμορφο Λάθος» της ΕΜ.ΜΑ (Video)

Διεθνών προδιαγραφών το video clip του νέου της τραγουδιού


Χρυσοβαλάντης Ανδρουλάκης

 

Μία από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες στο ελληνικό μουσικό στερέωμα είναι η ΕΜ.ΜΑ.

Η γνωστή τραγουδίστρια με την ιδιαίτερα χροιά στη φωνή της, που αναμφίβολα δεν περνάει απαρατήρητη, με σταθερά βήματα στον χώρο της δισκογραφίας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει αποδεικνύοντας ότι ήρθε για να μείνει.

Η ΕΜ.ΜΑ μετά την συνεργασία με τον Θοδωρή Μαραντίνη στο τραγούδι «Αδιαφορείς» και ένα ακόμα single με τίτλο «Αν με θες» που κυκλοφόρησε πριν τα Χριστούγεννα κάνει δυναμικό come back με ένα single διεθνών προδιαγραφών.

«Όμορφο λάθος» λέγεται το νέο της τραγούδι, που οπτικοποιήθηκε. Τη σκηνοθεσία στο κλιπ της ανέλαβε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, ενώ για τις ανάγκες του χρησιμοποιήθηκαν γερανοί και πολλά ακόμα οπτικά εφέ.

Τις χορογραφίες έκανε ο Θοδωρής Πανάς, ο οποίος χορευτής, που είχε στο πλευρό της η Έλενα Παπαρίζου με το «Μy number one» που ως γνωστόν έφεραν την πρωτιά της Eurovision στη χώρα μας

Το styling επιμελήθηκε ο Διονύσης Κολποδίνος o Έλληνας στυλίστας της Beyonce και δεκάδων γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, ενώ το make up επιμελήθηκε η Ολυμπία Κόλια που βρίσκεται πίσω από όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά shows όπως είναι το you face sounds familiar και το X factor.

Δες το videoclip:

{videobox}qeVyJBxVCtA{/videobox}

Διαβάστε επίσης

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.